Galéria

A legjobb szexuális játékok a csikló stimulálására

Forrás: Egyedülálló, szívó érzést biztosítanak, mégpedig teljesen nyelvmentes módon. Képes utánozni az orális kielégülést. Csendes, megfelelő méretű és könnyen tisztítható, úgyhogy érdemes befogni egy kis előjátékba!
Forrás: Egy igazán hatásos csiklóstimulátor, amely tökéletesen illeszkedik a kézbe, és lehetővé teszi, hogy azok, akik nem élvezik az intenzív vibrációt vagy a behatolást, vad utazást tegyenek az orgazmus világában.
Forrás: Ez a különleges kis kütyü hét kielégítő üzemmóddal rendelkezik, így személyre szabhatod az élvezeti időt. Igazán halk, így senki sem fogja tudni, mire készülsz a zárt ajtók mögött. De, ha ez nem lenne elég, az USB-n keresztül újratölthető az utazás megkönnyítése érdekében.
Forrás: Rengeteg olyan párologtató és orrán át belélegezhető ajzószer van, ami pontosan arra szolgál, hogy minél nagyobb élvezetet éljünk meg. Mielőtt bármit is csinálnál magaddal, célszerű kipróbálni egy ilyet, amellyel még nagyobbá tudod tenni az orgazmust.
Forrás: Tökéletesen izgatja a csiklót, 10 sebesség fokozata van és akár lassan, akár gyorsan akarsz a csúcsra jutni, ez minden eddiginél nagyobb élményt fog adni.
Forrás: A sikosítók is nagy segítségünkre lehetnek, ha felfokozott hangulatot szeretnénk teremteni, illetve az érzés intenzitásán is erősíteni. Pláne, hogy van már kifejezetten olyan stimuláló gél is, ami a női élvezet fokozására törekszik! Tehetjük a kezünkre és egyből a nemi szervekre is. Használatához nincs külön szabály.