Galéria

3 szabály, amit Leonardo DiCaprio barátnőjének be kell tartania

Forrás: Fontos, hogy a barátnőjét is érdekelje az, ami őt

Nem titok, hogy Leónak nagyon fontos a környezetvédelem, saját alapítványa van, és igyekszik tenni azért, hogy a globális felmelegedést elkerüljük. Nem csoda, ha szerinte elengedhetetlen, hogy szerelmét is foglalkoztassák ezek a kérdések. Camila pedig igyekezett tartani vele a tempót; volt, hogy ő maga is részt vett egy óriási gála szervezésében, amelyen hajléktalanoknak gyűjtöttek pénzt, a színész pedig hatalmas összeget adományozott az est folyamán.

Leo ugyanis többféle alapítványnak is adakozik a hétköznapokban, és fontos számára, hogy ezekre a gálaeseményekre szerelmét is magával vihesse.
Forrás: Nem beszélhet barátnője a kapcsolatukról a nyilvánosság előtt

Leonardo DiCaprio nagyon-nagyon szigorú, már ami a privát szférát illeti. Élete során egyetlen olyan barátnője volt, akivel megjelent a vörös szőnyegen (Giselle Bündchen), innentől kezdve soha, senkivel sem érkezett kéz a kézben a kamerák elé.

Ennek kapcsán pedig az egyik szabály az, hogy Leo barátnője nem nyilatkozhat magánéletüket illetően egyetlen magazinnak sem. Amikor exe, Lily Aldridge például interjút adott egy külföldi lapnak, és megkérdezték tőle, mennyire ismeri jól a színészt, nem volt hajlandó válaszolni, csak nevetett és témát váltott. Camilával sem mutatkozott sosem Leo, sőt, egyetlen közös fotó sem került fel a közösségi oldalaikra.
Forrás: Fontos a szépség és a külső megjelenés

Ha megfigyeljük Leonardo DiCaprio exeit, valamint aktuális barátnőjét, egy közös vonás kiemelkedik: mindannyian csodaszépek, 0-24-ben jól néznek ki, és úgy egyébként majdnem mindannyian modellek. Úgy fest, a színésznek fontos, hogy a barátnője sminkben és smink nélkül is csodásan nézzen ki.
Forrás:

+1. Leonanak fontos a humorérzék

Bár ez nem szabály, érdemes megemlíteni, hogy Leonardo DiCaprio nem csak külső vonások alapján választ magának partnert. A színész a CBS Morningnak adott interjújában mesélt arról korábban, hogy ő olyan valakit keres, akiben van alázat, szuper a humorérzéke, és nem drámázik, azaz felesleges viták, féltékenységi jelenetek nincsenek. Egyébként egy ilyen személy mellett elmondása szerint hajlandó megállapodni, még az esküvő is szóba jöhet, de nem szeret tervezni, inkább hagyja, hogy a dolgok maguktól történjenek.