Galéria

A legjobb kölcsönös maszturbációs pozíciók a jó szexhez

Forrás: Térdeljetek fel az ágyra, egymással szemben. Pontosan annyi távolságra, hogy pont ne érintsétek meg egymást. Majd egymás utasításaira kezdjétek kényeztetni magatokat a kezetekkel. Ha eléggé belejöttetek akár játékszereket is használhattok.
Forrás: Persze ne szó szerint vegyétek ezt a szexpózt. A pár női tagja feküdjön az ágyra oldalt, a férfi pedig álljon a fejéhez az ágyhoz állva. Amíg orálisan elégíti az egyik a másikat, a dolgozó fél magának is jót tehet. Ne féljetek olyat kérni egymástól, amit még nem. Ez adja ugyanis a plusz fűszert a közös játékhoz.
Forrás: A férfi feküdjön hanyatt, a nő pedig üljön rá. Ám mielőtt bárki azt hinné, hogy egy sima lovagló pózról van szó, az nagyon téved. A férfi ágyékához kell sikamlós mozdulatokkal mozogni a csikló izgatása végett, míg a partner a kilátásban gyönyörködve szerezhet magának örömet a kezeivel.
Forrás: Mire való az ember lába, ha nem arra, hogy olyan helyekre is eljussunk vele, amiket még nem látott? Nos, most a külföldi országok helyett, inkább a párod testrészeit fedezd fel vele! Bizony!!! Még AZT a testrészt is! Mindössze annyi a dolgotok, hogy feküdjetek hanyatt, egymással szembe és óvatos mozdulatokkal izgassátok egymást a lábaitokkal.