Galéria

10 frappáns visszavágás a rokonoknak, ha kérdezgetik, miért vagy még szingli

Forrás:

Ez nem biztos, hogy a legjobb stratégia, hiszen gyakorlatilag ugyanazt csinálod a másikkal, amit éppen ő művel veled. De nagy eséllyel kizökkentheti a gondolatmenetből annyira, hogy témát váltsatok. Például ha az elvált barátod elkezd piszkálni azzal, hogy mennyivel boldogabb lennél házasként, nyugodtan rávilágíthatsz, hogy a válása kicsit kilóg ebből a képből.


Forrás:

Ha minden kötél szakad, a szarkazmus mindig működő stratégia. Ha valaki rákérdez, hogy miért vagy egyedülálló, nyugodtan elmagyarázhatod neki, hogy van egy ritka genetikai betegséged, aminek a következtében kontrollálhatatlanul köpködni kezdesz álmodban, miközben szerb ortodox szólamokat kántálsz, és ez minden korábbi partneredet elűzte. Garantáltan ledöbbennek annyira, hogy elengedjék a kérdést.


Forrás:

Ha nem vagy boldog magadban, ne várd, hogy egy partner betölti majd az űrt. Tévhit, hogy az ideális partner a “másik feled”, a valóság az, hogy magadtól is boldognak kell tudnod lenni. Ez nem jelenti azt, hogy ha jön valaki akkor nem mennél bele egy kapcsolatba, csak nem attól várod, hogy teljes legyen az életed.


Forrás:

Ha az előző kapcsolatoban sokat sérültél, akkor idő kell, míg a sebek begyógyulnak. Az emberek általában nem szívesen beszélnek a mentális egészségükről, így ez könnyen kizökkentheti a beszélgetőpartneredet.