Galéria

Híres nők, akik 80 felett is ragyognak a vörös szőnyegen

Forrás: A szépséges, 84 éves Jane Fonda, akinek a mai napig nők milliói irigylik tökéletes és nőies alakját, egyszerűen nem tudja, mi fán terem az öregedés. A mai napig aktív, nem csupán színésznőként, de környezetvédelmi aktivistaként is gyakran hallat magáról.
Forrás: A színésznő nevét már fiatalon megismerte a világ, hiszen olyan filmekben játszott főszerepet, mint a Mary Poppins és A muzsika hangja. Golden Globe-ot, BAFTA-t és Oscar-díjat is kapott az angol színésznő, sőt, a A Brit Birodalom Rendje birtokosa is!
Forrás: Judi Dench a britek büszkesége, a színésznő Oscart, Golden Globe-ot és BAFTA-t is nyert. Az igézően kék szemű sztár a színpadon kezdte karrierjét, majd a kamera előtt vált világhírűvé. A mai napig aktív, senki nem tudná megmondani róla, mennyi idős.
Forrás: Az olasz istennő, Sophia Loren immár közelebb van a 90-hez, mint a 80-hoz, még sincs hozzá fogható, amikor a vörös szőnyegre lép. Ő a filmtörténet egyik legnagyobb ma élő sztárja, Oscar-díjas és Golden Globe-díjas.
Forrás: A Golden Globe-díjas díva, a ’60-as és ’70-es évek egyik legnagyobb szexszimbóluma szeptemberben lesz 82 éves. Raquel Welch 80 felett is tündököl a vörös szőnyegen, nőies varázsából mit sem veszített.
Forrás: A 12 Grammy-díjjal és több Golden Globe-díjjal is büszkélkedő Tina Turner egy igazi energiabomba, egyszerűen képtelen öregedni. Az énekesnő-színésznő 82 évesen sem veszített semmit a ragyogásából, bárhol megjelenik, minden szem rászegeződik.
Forrás: John Lennon még házas volt, amikor szerelembe esett az egzotikus szépségű japán művésznővel, Yoko Onóval, aki a Beatles „felrobbantójaként” vált világhírűvé. A zenészlegenda özvegyén nem fog az idő, különleges varázsát 89 évesen is őrzi.