Galéria

5 sorozat, amit elkaszáltak idén: és 13, ami biztosan folytatódik

Forrás: Meredith Grey nem tűnik el, egy újabb évadban tér vissza a képernyőnkre! Bár a színésznő elárulta, hogy a folytatásban kicsit kevesebb szerepet kap ő (erről ITT bővebben olvashatsz), az biztos, hogy egyelőre nem intünk neki búcsút.
Forrás: Jennifer Aniston és Reese Witherspoon közös sorozata akkora siker már két éve, hogy a harmadik évadot is berendelték. A forgatás már javában zajlik, vélhetően 2022 őszén tér vissza a történet.
Forrás: Az év egyik legnagyobb sorozata, ami hatalmas sikert aratott! A különös történet rögtön beszippantotta a nézőket ebbe a világba, az első évad végét elnézve pedig nagyon is reméltük, hogy lesz folytatás. Persze a dátum még nagyon képlékeny, legkorábban is jövőre, de valószínűleg inkább utána jön a 2. évad.
Forrás:

A sorozat épphogy megjelent az első két résszel, de máris akkora siker, hogy a premier után bejelentették: lesz 2. évad! A Trónok harca előzménysorozatát muszáj megnézned, ha az eredetit is szeretted.

IDE KATTINTVA pedig izgalmas fotós összeállítást is láthatsz arról, a színészek hogy néznek ki a valóságban (mert annyit elmondunk, hogy teljesen máshogy)!


Forrás: A Star Wars univerzum egyik legsikeresebb sorozatáról van szó, így nem csoda, hogy a 4. évadot is berendelték, ráadásul még azelőtt, hogy a 3. képernyőkre került volna. Ez utóbbi 2023 februárjában érkezik, a 4. évad pedig lehet, hogy csak 2025-ben kerül bemutatásra; de az tuti, hogy jön!
Forrás: Júniusban derült ki, hogy az antológiai krimisorozat végre folytatódik, közel három évvel a legutolsó epizód után. Persze a mikor még kérdéses, valószínűleg erre még várnunk kell, ahogy a színészek listájára is.
Forrás: A nagy sikerre való tekintettel nem ért véget a sorozat két évad után, már biztos, hogy jön a harmadik! Pontosat nem tudni, de várhatóan 2023 nyarán térnek vissza imádott karaktereink.
Forrás: A készítő maga jelentette be: az Esernyő Akadémia szuperhősei utoljára látogatnak meg minket a negyedik évadban. Eredetileg is ilyen hosszúságúra tervezte a sorozatot, ezzel pedig befejezi a történetüket.
Forrás: Devi története is visszatér, de már csak egyetlen évad erejéig! Az Én még sosem... legújabb évada nemrég debütált a Netflixen, ezt követően pedig elárulták: még egy évad, és vége. Persze érthető, hiszen ők sem lehetnek örökké gimisek, sőt, a Paxtont alakító színész már elmúlt harminc is!
Forrás: A népszerű horrorsorozat izgalmas harmadik évadja után a készítők úgy döntöttek, még egy évadon keresztül foglalkoznak a Turner család és Leanne Grayson történetével, aztán végleg búcsút intenek neki. Reméljük, jó lezárást kap a sztori!
Forrás: Jason Sudeikis fergeteges vígjátéksorozata is a végéhez ér, ugyanis a harmadik évad nemcsak a soron következő, de egyben a lezáró fejezete is lesz a hobókos edzőnek.
Forrás: A Stranger Things gyereksztárjai már nem is olyan kicsik, a történet pedig lassan a végéhez ér. Még egy utolsó, ötödik évadra visszatérnek ugyan (valószínűleg csak 2024-ben), aztán Hawkinst magunk mögött hagyjuk. Persze a spin-offok még visszaránthatnak minket, ugyanis már szóba került a készítőknél!
Forrás: A népszerű tinisorozat lezárul, méghozzá a 7. évaddal! A sorozat, ami 2023-ban tér vissza, ezzel be is fejezi Archie-ék cseppet sem hétköznapi eseteit; bár sok rajongó szerint épp itt az ideje...
Forrás: A szórakoztató kosztümös vígjáték, ami szabadszájúságáról és remek humoráról volt híres, sajnos a 2. évaddal végleg kaszát kapott.
Forrás: Hiába övezte nagy izgalom Rose Leslie és Theo James szerelmi drámáját, sajnos az első évad után hiába várták a rajongók a vidám híreket. Az HBO sorozat kaszát kapott.
Forrás: A könnyed, de annál szórakoztatóbb animációs rajzfilm harmadik évadja sem fog már elkészülni. A Close Enough ugyanis piros lámpát kapott, a második évad után elkaszálták.
Forrás: A legújabb Resident Evil-sorozatot minden zombifan várta, ám sokak szerint hatalmas csalódás lett a végeredmény. Valószínűleg a negatív visszhang tehet arról, hogy végül úgy döntöttek, egy évad után hagyják is az egészet.
Forrás: A sorozat a 3. évaddal véget ért, de jó hír a rajongóknak, hogy nem maradt lezárás nélkül. A készítő maga árulta el, hogy szerette volna rövidre fogni a történetet, nem túlhúzni, és idén lezárta a romantikus sorozat cselekményszálait. Folytatás sajnos nem lesz, bár a rajongók sokáig reménykedtek benne!