Galéria

Összeszedtük Európa leghelyesebb fiatal hercegeit, akik olyanok, mintha egy Disney meséből léptek volna elő

Forrás:

Kor: 22

Miklós herceg II. Margit dán királynő legidősebb unokája, így korona fronton 6. az öröklési sorban. Az extra helyes és fiatal herceg egyébként modellkarrierbe kezdett, és olyan márkáknak dolgozik, mint például a Burberry.


Forrás:

Kor: 22

Pavlos koronaherceg és Marie-Chantal görög hercegnő legidősebb fia. Az igazi szőke herceg egyébként Londonban nőtt fel, később aztán a Georgetown Egyetemre járt. Úgy tűnik ráadásul, hogy a fiatal hercegek érdeklődnek a divatszakma iránt, Pavlos ugyanis a Dior férfidivatját bemutató The Dior Session című fotóalbumban modellként szerepelt. Ja, az pedig plusz poén, hogy Vilmos herceg a keresztapja.


Forrás:

Kor: 42

Bővebben róla: Károly Fülöpről hirtelen Henry Cavill jutott eszünkbe, de az biztos, hogy bármelyik Disney mesében helye lenne! A herceg egyébként a negyedik a trónöröklési sorban, Viktória és annak két gyermeke, Esztella és Oszkár mögött.


Forrás:

Év: 37 

Ő III. Rainer monacói herceg és Grace Kelly legidősebb unokája, bár szerintünk simán meghódíthatná Hollywoodot, mint a következő Tom Hiddleston. Az előkelőség egyébként a negyedik jelenleg a trónutódlásban, ikertestvéreit és édesanyját követve.


Forrás:

Kor: 19

Félix Miklós herceg öccse, és nyolcadik az öröklési sorban. A cuki herceg egyébként a dán anyanyelve mellett folyékonyan beszél angolul, franciául és németül is, amitől csak még szexibb lesz!


Forrás:

Kor: 27

Most azon gondolkozol, hogy honnan olyan ismerős ez a srác és a neve? Bár ő hivatalosan nem herceg, de ő fogja örökölni édesapja grófi címét, nem mellesleg pedig a nagynénje nem más, mint Diana hercegné, így Vilmos és Harry az unokatestvére. Menő, igaz?