Galéria

4 csillagjegy, akire rátalál az igaz szerelem szeptember elején

Forrás:

Imádod a szabadságot, na meg persze azt, hogy senkinek nem kell elszámolnod semmivel. Éppen ezért hihetetlenül nehezen kötelezed el magad, tényleg csak akkor, amikor valaki nagyon megfog, te pedig fülig beleszeretsz. Ez most sem lesz másképp, a nagyon közeli jövőben ugyanis belép az életedbe egy idegen, aki teljesen elcsavarja a fejed, és hirtelen elfelejted, hogy mennyire makacsul ragaszkodtál eddig a szingliséghez!


Forrás:

Nehezen adod ki magad igazán egy idegennek, ezért az ismerkedés számodra soha nem volt egyszerű. Ráadásul hihetetlenül válogatós is vagy, ezért a létező legkisebb kis apróságba is képes vagy belekötni, ezzel indokot találva arra, hogy ne kelljen az adott személlyel többször találkoznod. Úgy tűnik viszont, hogy a dolgok extra sebességgel fognak megváltozni, egy titokzatos személy ugyanis annyira le fog venni a lábadról, hogy életedben először tökéletesnek fogod látni. Ez ugye tudod, hogy azt jelenti, hogy NAGYON szerelmes leszel?


Forrás:

Bár nem vagy boldogtalan a kapcsolatodban, azt mégsem lehet mondani, hogy madarat lehetne veled fogatni. Mélyen belül úgy érzed, hogy még nem találtad meg az igazit, ám ezt nem mered hangosan kimondani, mert nem akarod megbántani a párodat. Érkezik az életedbe azonban egy személy a közeljövőben, aki olyan érzéseket keltenek benned, amelyeket még soha nem éreztél, és amiről mindig is álmodtál. Érdemes tehát elgondolkodnod rajta, hogy lezárod a jelenlegi kapcsolatodat, hogy valami új és igaznak adj lehetőséget!


Forrás:

Mostanában úgy gondolod, hogy soha nem fogod megtalálni az igazit, ez a negatív érzés pedig teljesen rányomta a bélyegét a mindennapjaidra is. A csillagok szerint azonban véget ér a rossz időszak, méghozzá rövidebb időn belül, mint azt el tudod képzelni! Belép az életedbe ugyanis egy személy, akit egyébként már ezelőtt is ismertél, de soha nem gondoltad volna, hogy komoly kapcsolat is lehet a dologból. Ez a bizonyos valaki azonban most komolyabban gondolja a dolgokat, mint valaha, a kapcsolatotokból pedig akár még esküvő is lehet később!