Galéria

Megmutatjuk, hogyan válaszd ki a tökéletes szőke hajszínt a bőrtónusod alapján

Forrás: Két éve az egyik legnépszerűbb új hajszín volt a kávés szőke, de ez persze nem jelenti azt, hogy ma nem egyike a legtrendibb árnyalatoknak. Teljesen mindegy, hogy világos vagy sötétebb a bőrszíned, a lényeg, hogy hideg vagy semleges bőrtónusod legyen, mert akkor fog hozzád a legjobban passzolni ez a szín!
Forrás: Ez a hajszín a meleg és semleges bőrtónusúaknak áll a legjobban, így a hideg tónusúaknak ez nem a legszuperebb választás, hiszen ez az árnyalat nagyon sápasztja őket.
Forrás: Bár a legtöbben félnek a melegebb, arany beütésű szőke árnyalatoktól, ha szépen van befestve, gyönyörű tud lenni! Ennél az esetnél talán a legkönnyebb kitalálni, hogy a meleg bőrtónusú csajok vannak előnyben!
Forrás: Bár néhány éve elkezdődött a hamvas őrület, azóta pedig szó szerint MINDENKI hamvas szőke hajat szeretne. A probléma ezzel csupán az, hogy nem mindenkinek áll jól, ráadásul nem mindenkinek a haja alkalmas arra, hogy a kívánt árnyalatot elérje a fodrász roncsolódás nélkül. Na de akkor kiknek áll jól a világos hamvas szőke? Rossz hírünk van, ugyanis a világosabb bőrű, hideg tónusú csajok vannak előnyben...