Galéria

Magyar sztárok meglepő iskolai végzettségei

Forrás: A Chain Bridge Pop énekeséről, mikor színpadon áll, elsőre senki meg nem mondaná, mi a foglalkozása a zenélés mellett. Hajdu Erik óvóbácsiként dolgozik, és igazán mázlisták a gyerekek a csoportjában, hiszen rendszeresen gitározik nekik, van, hogy saját zenekara dalait játssza. Azért egy popsztár óvóbácsit bárki elfogadna a gyerekének vagy a kistesójának, nem?
Forrás: Az Exatlon sztárjáról egyből tudnád álmodból felkeltve is, hogy valamilyen sporttal kapcsolatos végzettsége van, de lehet, hogy nem ugrana be elsőre, hogy pontosan mi is. Most megsúgjuk, mert igazán cuki: Dani egyébként tesi tanár.
Forrás: A Groovehouse énekesnője azelőtt, hogy a Hajnal című megaslágerrel befutott volna, tűvel és cérnával dolgozott nap mint nap. Édesanyja is varrónő volt, Judynak pedig megtetszett ez a szakma, kitalálta, hogy ő is kitanulja, és divattervezőként szeretett volna elhelyezkedni.
Varrni remekül megtanult, stílusérzéke is kiváló, de szerencsére énekesként sikerült igazán befutnia.
Forrás: Mindenki kedvenc Mónikája halmozza a végzettségeket: Bölcsész diplomája
mellett van cukrász és külkereskedelmis végzettsége is. Igen sokoldalú!
Forrás: Az évtizedek óta közismert Joshi Bharat sem a képernyőn kezdte ám: amellett, hogy közgazdász végzettsége van, kitanulta a bábszínészi szakmát, és az Állami Bábszínházhoz igazolt. Igazán elismerésre méltó szerepeket kapott bábszínészként, később pedig még egy szakmát, a sorselemzőt is megtanulta.
Forrás: A műsorvezetőhöz közel állt mindig is a szépségápolás, így nem is lepődtünk meg igazán azon, hogy kéz- és lábápoló végzettséggel rendelkezik.
Forrás: Nem semmi Horváth Éva foglalkozása: a csodaszép sztár mérlegképes könyvelő. Mindig is érdekelte a média, de úgy gondolta, jó, ha több lábon áll, ezért végezte el a közgazdasági szakot.
Forrás: A sztármaminak még a nevében is szerepel a végzettsége, ugyanis Dr Dobó Ágnes jogi végzettséggel rendelkezik, és egy doktori címmel.