Galéria

Sztárpárok, akik évtizedek után döntöttek a válás mellett

Forrás: Aykroyd és Dixon 1983 óta alkottak egy párt. A két színész a Doctor Detroit című film forgatásán ismerkedtek meg. Az esküvőjük után több más projektben is együtt szerepeltek, köztük a "Spies Like Us"-ban és az Exit to Eden-ben. Három lányuk született. Ám 2022-ben a pár mégis a különválás mellett döntött. "39 év házasság után most külön életutakon járunk. Továbbra is törvényes házastársak, szülők, munkatársak és üzleti partnerek vagyunk" - mondta a pár a People-nek adott közös nyilatkozatában. "Ez a mi választásunk szerető barátságban."
Forrás: Cyrusék, akiknek öt gyerekük van, köztük Miley és Noah Cyrus, 1993-ban házasodtak össze. Ekkor már Tish várandós volt második gyermekükkel, Braisonnal. Az elhidegült pár már korábban, 2010-ben és 2013-ban is beadta a válókeresetet, de most úgy fest, valóban megtörténik a különválás. A bírósági dokumentumok szerint Miley szülei két éve külön élnek.
Forrás: Jennerék kapcsolatába a „Keeping Up with the Kardashians” legelső epizódjától volt belelátása a világnak. Akkor már 16 éve éltek házasságban és két lányuk született: Kylie és Kendall. Pár évre rá azonban megromlott a kapcsolatuk. A két reality-sztár 2013-ban bejelentette, hogy külön költöznek, Kris pedig 2014-ben beadta a válókeresetet is. A válás után az egykori olimpiai sportoló bejelentette, hogy transznemű nő, és Caitlyn lesz a neve.
Forrás: Az egykori színészpár az 1988-as "Bull Durham" című baseball-romkom forgatásán ismerkedtek meg. Több mint két évtizede voltak együtt, és két gyerekük született. A rajongók szó szerint megdöbbentek, amikor 2009-ben bejelentették szakításukat.
Forrás: Stefani és Rossdale 1995-ben ismerkedtek meg, amikor zenekaraik (a No Doubt és a Bush) egy helyi rádiónál lépett fel. Hat évig jártak, mielőtt 2002-ben összeházasodtak. A két zenésznek három közös fiuk született. 2015-ben azonban a válás mellett döntöttek, méghozzá Gavin hűtlensége miatt, aki még akkor is csalta a nejét, mikor ő épp vajúdott.
Forrás: A listán szereplő többi párhoz hasonlóan Freeman és Colley-Lee is három évig külön élt, mielőtt a válásukat véglegesítették volna. Bár nagyon szerették egymást, mégis elhidegültek. Kapcsolatuk erős és baráti maradt.