Galéria

Gyerekcsinálásra fel! 5 póz, amivel könnyebben eshetsz teherbe

Forrás: A póz lényege, hogy oldalra, kiskifli-nagykifli pózba kell feküdni, majd a női partner húzza maga alá a lábait. A lényeg, hogy a póz során nagy közelségben legyen a pár.
Forrás: Az egyik leghatásosabb póz a babagyártásban, amire sokan esküsznek, hiszen a gravitáció mindenképpen ÍGY kedvez a legjobban. Érdemes azonban vigyázni, ugyanis a legtöbb nő számára jár némi fájdalommal ez a pozitúra, ha túl hevesre sikerül az aktus.
Forrás: A jó öreg kutyapóz sose okoz csalódást. Úgy tartják, hogy márcsak evolúciós szempontból is ez a legjobb módja (szexpóz), ha egy pár gyermeket akar. Gondoljunk csak az állatok szaporodására...
Forrás: Az egyik legintimebb póz, így egyértelműen az élvezeteket is sokkal magasabb hőfokon élheti meg a pár. Az orgazmus és persze a szerelem csak is jótékonyan hathat a fogantatásra.
Forrás: A legalapabb szexpóz minden szempontból kedvez azok számára, akik gyermeket szeretnének, hiszen a nő számára megadja a kellő intimitást és biztonságérzetet, míg a férfiaknak a behatolás lesz sokkal egyszerűbb, ami a "gyerekcsináláshoz" igencsak jól jön.