Galéria

Híres emberek, akik megdöbbentőbb feladatokra vettek fel alkalmazottakat

Forrás: A popsztár egykori asszisztense, Jennifer O’Neill sok időt töltött mellette, miközben turnézott. Olyannyira, hogy a híres énekes és színésznő meg is kérte alkalmazottját, hogy aludjon vele egy ágyban, hogy felmelegítse.
Forrás: Minden nő tudja, hogy egy jól tartó és kényelmes melltartó kiválasztása nagyon nehéz. Oprah Winfrey-nek is meg kellett küzdenie ezzel, ezért úgy döntött, hogy felvesz egy „melltartószakértőt”, aki segíthet megtalálni a tökéletes tartást. Híres show-jának részeként Oprah még a melltartó butikját is megmutatta közönsége előtt.
Forrás: A popsztárnak állítólag óriási csapata van, már ami az alkalmazottakat illeti. Némelyiküknek nagyon szokatlan és sajátos feladatai vannak. Bill Hader szerint amikor Justin Bieber egy SNL-epizódot forgatott, az egyik asszisztense egy szelet pizzát tartott neki, a másik pedig az italát.
Forrás: A rapper egykori személyi asszisztense etikett-könyvet írt, hogyan kellett dolgozni Diddy mellett. De amikor Fonzworth Bentley simán csak Puff Daddy alkalmazottja volt, gyakran azt a feladatot kapta, hogy tartson esernyőt a főnökének.
Forrás: Az éjszakai alvás nagyon fontos a hírességek számára. Olyannyira, hogy Rod Stewart rocksztár még embereket is alkalmazott, hogy gondoskodjanak arról, hogy a szoba, amelyben alszik, elég sötét legyen ahhoz, hogy zavartalanul pihenhessen.
Forrás: Mariah Carey énektanárai elárulták, hogy az énekesnő olyan embert alkalmaz, akinek az az egyetlen feladata, hogy szívószállal tartson egy italt, hogy ne kenje el a rúzsát. Ez a nő a popsztárral utazik, bárhová is megy, és egy 30 fős csapat tagja.
Forrás: Mark Wahlberg ébresztőóra vásárlása helyett felbérelt egy embert, akinek reggel fel kell ébresztenie. Az illetőnek gondoskodnia kell arról, hogy a színész ne késsen el fontos találkozókról és eseményekről.