Galéria

4 diszkrét szexpóz, ha sokan vannak a házban

Forrás: Ez a póz egyszerre halk, visszafogott és finom. Kérje meg partnerét, hogy üljön le egy székre, a kanapéra vagy az ágy szélére. A hátuk legyen egyenesen, a lábuk pedig legyen a talajon. Ezután a nő üljön a férfi ölébe, szorosan egymás mellkasát érintve. Tegye a kezét a férfi térdére és csúsztatva mozogjon.
Forrás: A pár mindkét felének oldalra kell feküdnie, mégpedig a takaró alá. Lényegében a kanál póz egy sokkal lassabb és halkabb verziója. Ezt követően könyökre kell támaszkodni és puha ki-be mozgással érdemes végig csinálni. Ez a póz még a kanapén töltött tévénézéshez is tökéletes, amikor már mindenki alszik a szobájában.
Forrás: Akár az ágyon, akár valahol a tengerparton vannak a szerelmesek, tökéletes pózként tud szolgálni, ha nem bírnak magukkal. Egyszerűen feküdj az oldaladra, szemben a partnereddel, és kérd meg őt, hogy tegye meg ugyanezt. Innentől mindössze csak át kell karolnotok egymást a kezeitekkel és a lábaitokkal. Jó hír, hogy ehhez még levetkőzni sem kell.
Forrás: Kérje meg partnerét, hogy üljön le keresztbe tett lábbal. Ezután üljön az ölébe, egymással szemben, és emelje fel addig lábát, amíg a térde a partnere vállára nem terül. A férfinek érdemes megfognia párja combjait, hogy segítsen megtámasztani magát, míg a nő fonja a kezeit a férfi nyaka köré és húzza magához.