Galéria

Van, akinek kifejezetten szörnyű: híres emberek becenevei, amelyet még a legnagyobb rajongók sem tudnak

Forrás: Az elismert színész olyan jó volt jégkorongkapusnak, hogy kiérdemelte a becenevét. Mindannyiunk szerencséjére úgy döntött, hogy végül második szenvedélyét választja, a színészetet.
Forrás: Az aranyhalról gyakran gondolják azt, hogy nagyon rossz az emlékezete. Mila legjobb barátai szerint hajlamos elfelejteni dolgokat, ami miatt kiérdemelte ezt a vicces becenevet.
Forrás: A történet szerint a kis Vilmos herceg elesett a Kensington-palotában, és azt kiabálta: „Gary!” Egy palotai dolgozó odament hozzá, és megkérdezte, ki az a Gary. Abban a pillanatban megérkezett Erzsébet királynő, és azt válaszolta, hogy ő „Gary”. Valószínűleg Vilmos a „nagyi” kiejtést akarta használni, ami miatt megszületett Erzsébet vicces beceneve.
Forrás: A színésznő gyerekkorában annyira hiperaktív volt, hogy testvérei ezt a becenevet adták neki. Sőt, a mai napig használják, hogy idegesítsék őt.
Forrás: Hugh Jackmant izmos, félistenként ismerhetjük, de nem volt mindig ilyen. Kamaszként nagyon vékony lábai voltak, ami miatt joggal érdemelte ki barátaitól ezt a becenevét.
Forrás: A színész igazán vad kölyök volt, aki nem szerette az iskolát, és inkább az utcán lógott a barátaival. Gyerekként sokat játszott, és közel került ahhoz, hogy kirúgják a középiskolából. Életének ezen szakasza miatt szerezte meg ezt a becenevet.
Forrás: A színész gyerekkorában nagyon sápadt és sovány volt. Így volt értelme a körülötte lévőknek egy olyan becenévre gondolni, amely kicsit kigúnyolja a külsejét.
Forrás: A színésznő nevelése meglehetősen kemény volt, főleg azért, mert egy spanyol nevű, világos bőrű gyerek volt, aki túlnyomórészt latinok lakta környéken élt. Ez az egyik oka annak, hogy más gyerekek gúnyolódnának vele. A másik ok sovány alakja volt, ami szintén kiérdemelte ezt a becenevet.