Galéria

Íme Jlo és Ben Affleck esküvőjének minden romantikus részlete

Forrás: A pár esküvőjére Affleck 87 hektáros georgiai birtokán került sor szombaton, ahol egy 45 perces ceremónia keretein belül tettek fogadalmat egymásnak barátaik és családtagjaik előtt. Vasárnap pedig villás reggelivel ünnepelték az ifjú házasokat.

Az ünnepség megkezdése előtt, csütörtökön a pár családi kiránduláson vett részt Savannah történelmi belvárosában, amin Affleck és Lopez gyerekei is részt vettek.
Forrás: A vendéglistán néhány A-listás név is szerepelt, köztük Affleck legjobb barátja, Matt Damon és felesége, Luciana Barroso, valamint a Clerks igazgatója, Kevin Smith és felesége, Jennifer, illetve Jason Mewes feleségével, Jordan Monsantóval. A szertartást egyébként A Think Like a Monk szerzője, Jay Shetty vezette.

A vőlegény testvére, Casey Affleck azonban hiányzott a hétvégi ünnepségről családi okok miatt. A legtöbb vendég egyébként szombaton érkezett, és Savannahban szálltak meg. A szertartást követően a vendégek szalmából készült ajándékzacskókkal mehettek haza, amelyeken a pár monogramja volt látható: "J.B."
Forrás: Lopezt Ralph Lauren öltöztette fel a nagy napjára, a színésznő ugyanis mindenképp azt akarta, hogy a tervező egyedi alkotásában menjen férjhez. Ruhája sapkás ujjú, nyitott hátú volt és fodros részletekkel volt ellátva. Lopez a pompás menyasszonyi viseletét egy drámai, áttetsző, hosszú fátyollal egészítette ki.
Forrás: A pár ragaszkodott a teljesen fehér színvilághoz, amit Smith és Mewes esküvői megjelenésükről készített csoportképe is jól mutat. De itt nem állt meg a "fehérség". A székektől kezdve egészen a dekorációig minden hófehér volt.
Forrás: Mivel a birtok légterét és a folyó menti részét is elzárták a nyilvánosság elől, a vendégek a szertartást követően késő esti tűzijátékot nézhettek végig. A pár pedig egy látványos csókot is váltott az emelvényen. A hangulatról pedig élőzene gondoskodott.