Galéria

4 csillagjegy, akinek varázslatos lesz augusztus utolsó hete

Forrás:

Mostanában szinte kizárólag csak a karrieredre koncentráltál, és szinte egyáltalán nem pihentél, még hétvégén sem. Ezt az életvitelt persze nem lehet huzamosabb ideig folytatni, hiszen előbb-utóbb muszáj pihenni. Ráadásul el is hanyagoltad azokat, akiket igazán szeretsz, így a következő hét tényleg egy csodával fog felérni, mert egy olyan lehetőséget kapsz, aminek köszönhetően egy fantasztikus helyen pihenheted ki az elmúlt időszak fáradalmait, ráadásul a szeretteid körében.


Forrás:

Hihetetlenül romantikus típus vagy, a szerelmi életed viszont nem állt a helyzet magaslatán az elmúlt időszakban. Bár arra vágytál, hogy egy extra romantikus, filmbe illő szerelmet találj nyáron (túl sokat nézted a Mamma Miát), ez eddig mégsem teljesült be, egészen idáig. A nagyon közeli jövőbe ugyanis belép az életedbe a nagybetűs szerelem, akivel a kapcsolatotok fénysebességgel fog száguldani, persze jó értelemben!


Forrás:

Az utóbbi időben picit magad alatt voltál, úgy érezted, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, a rossz időszaknak viszont végre teljesen vége. Erre a legnagyobb bizonyíték egyértelműen az lesz, ami ezen a héten fog történni veled, nem leszel ugyanis felkészülve arra, ami következik. A karriered eddig soha nem látott módon fog fellendülni, hiszen egy olyan lehetőséget kapsz, ami még annál is sokkal jobb és kedvezőbb, mint amit álmaidban elképzeltél!


Forrás:

Bár az elmúlt hónapokban igen sokat idegeskedtél a pénzügyeid miatt, úgy tűnik, hogy augusztus utolsó hete szó szerint varázslatos lesz a számodra. Sok-sok olyan plusz bevételre fogsz ugyanis szert tenni, amire eddig nem is számítottál, sőt, ezen a héten érdemes sorsjegyet is venned, meg kifejezetten szerencsés csillagzat alatt leszel!