Galéria

Szexpózok, amelyek edzésként is szolgálhatnak, ha izzadni van kedved

Forrás: Ez a nagyszerű izomépítő póz tökéletes azok számára, akik szeretik a domináns-behódoló játékokat. Cseréld ki az ágy alatti rögzítőelemeket terhelésálló szalagokra. Ezek segítségével szex közben minden pár megdolgoztathatja a bicepszét, az alkarját, a hasizmát és a vádliját. Extra bónuszként az ellenállási szalagok különböző szinteket adnak, a nagyon rugalmastól a nagyon erősig. Akár egy kis BDSM is bejátszhat.
Forrás: Mindannyian láttuk már a filmekben, de egyesek szerint a falhoz támaszkodva szexelni sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik. Ez a pozíció a karokat és a lábakat egyaránt megedzi, hiszen nemcsak a saját, hanem a másik súlyát is meg kell tartani. A férfi az egyik combjára a nő ellenkező lábát támassza, majd le-föl mozgással kezdetét is veheti az izzasztó, izmosító szex.
Forrás: Ez a pozíció, amelyet a Lovability vezérigazgatója és alapítója, Tiffany Gaines ajánl számunkra, ideális olyan párok számára, akik egyszerre akarnak edzeni és élvezni a legnagyobb orgazmust. A férfinek mindössze annyi dolga van, hogy az ölébe ültesse partnerét, miközben ő maga az ágyon támaszkodik. Míg a férfi a karját, addig a partner a combizmait erősítheti, mégpedig úgy, hogy a férfi fölé ül guggoló pózban és a le-föl mozgást alkalmazza.
Forrás: Alicia Sinclair, egy okleveles szexuális oktató (és a b-Vibe, a Le Wand és a The Cowgirll alapítója) azt mondta, hogy azoknak ajánlja ezt a pozíciót, akik szeretik a „mély behatolást és a G-pont stimulálását”. Ehhez a pozícióhoz egy kis csapatmunkára van szükség, ugyanis egymás tükörképeivé kell válni. A lényeg h támaszkodjatok egy fióknak és mindig az ellenkező testrészeteket emeljétek a párotok felé. Ez a póz garantáltan minden izmot megmozgat.