Galéria

Híres emberek, akik elvitték testvérüket a vörös szőnyegre, bizonyítva, hogy a családi kötelék örökre szól

Forrás: A színész híresen családcentrikus, amit soha nem is titkolt. Szinte az egész családját vitte már magával a vörös szőnyegre, így nem is meglepő, hogy Karina is sorra került néhányszor az évek alatt. A 46 éves hugica egyébként producerként keresi a kenyerét.
Forrás: David - akárcsak híres tesója - szintén a zenében találta meg a hivatását. Dalszövegíró és zeneszerző lett. Több számában is közreműködött az énekesnőnek, de ami ennél is fontosabb, hogy imádják egymást. Mindössze másfél év van köztük, ami miatt szó szerint együtt nőttek fel.
Forrás: Spencer, aki mindig boldognak tűnik, hogy csatlakozhat nővéréhez a díjátadókon, és ő lehet az első számú rajongója, nem idegen Hollywoodban. Olyan filmeken végzett kaszkadőrmunkát, mint a Divergent és a Sharknado.
Forrás: A színésznő elárulta, hogy testvére volt a legnehezebb időkben a támasza. Pontosabban akkor, amikor a nyilvánosság kikezdte a magánéletét és a külsejét is. Nehezen élte meg a sok bántást, de testvére, Drew nem engedte, hogy depresszióba merüljön. A férfi egyébként ügyvezetőként dolgozik.
Forrás: A Kenyában Dj-ként és zenészként tevékenykedő Peter nagyon büszke nővérére. Neki köszönhetően az ő neve is egyre ismertebb és már filmekben is szerepelt.
Forrás: Scarlett egyszer azt mondta, hogy ikertestvére teszi őt jobbá. Ez jól látszik a vörös szőnyeges megjelenéseiken is, hiszen felnőttként sem engedték el egymás kezét.
Forrás: Penélope a világ egyik legnagyobb A-listás színésznője, aki olyan filmekben játszott, mint a Volver, a Beszívva és a Vanília égbolt. Húga, Mónica spanyol színésznő és táncosnő is, sőt a Karib-tenger kalózai 2010-es forgatása közben várandós testvére dűlőre lett. Bár Mónica kevésbé ismert és ma már ő is az anyaságra koncentrál, mindig szívesen kíséri el testvérét a vörös szőnyeges eseményekre.