Galéria

5 autós szexpozíció, amely túlmutat a misszionáriuson

Forrás: Egy igazi haladónak ágy sem kell ahhoz, hogy egy ilyen intim és romantikus pózban tegye magáévá a szerelmét. A lényeg, hogy tegyetek el minden zavaró csomagot és tárgyat a hátsó ülésről, vetkőzzetek le és adjátok át magatokat a gyönyörnek.
Forrás: Az egyik legkényelmesebb, ám egy kis ötletességet kívánó póz, amelyben szintén a pár női tagjának kell kicsit többet "dolgoznia". Lényegében olyan, mint egy dupla székre ülés, amelyet inkább csúszó mozdulatokkal érdemes abszolválni. Az érzés pedig földöntúli lesz.
Forrás: Aki szereti a BDSM vagy a kicsit vadabb szexet, azoknak a kocsi hátsó ülése nemcsak szexet, hanem zseniális kiegészítőt is ígér. A biztonsági övet kötélnek, bilincsnek és mindenféle lefogó eszköznek használhatja a pár bármely tagja, aki egy kicsit dominálni szeretne a másikon.
Forrás: A hajlékony és kifejezetten extrém pózokat szerető emberek garantáltan odalesznek ezért a pozitúráért, ugyanis a vezetőülést előre engedve, hátulról fog történni a behatás. Sőt, mi több fordítva, a lábakat hátra engedve. Ez a partner számára mindenképp kényelmes, sőt látványos betekintést enged szex közben, míg a pár női tagja megmutathatja mire is képes.
Forrás: Ülj a párod ölébe, a lábaidat pedig ereszd le. A föl-le mozgás ugyan nehézkes lesz, de az előlre-hátulra és körkörös mozdulatok kiválóak tudnak lenni. Főleg ilyen szoros közelségben.