Galéria

Hírességek tehetséges unokái

Forrás:

Elizabeth Taylor Hollywood aranykorának talán legismertebb színésznője volt. A többszörös Oscar és Golden Globe díjas Taylor különleges szépségével és tehetségével bűvölte el a nagyközönséget. A színésznő unokája Quinn Tivey jó géneket örökölt a nagymamájától. Quinn maga is színészi pályára lépett, olyan filmekben szerepelt, mint a Számos pasas vagy a Vállalati csalódások.


Forrás:

A Douglas család tagjai generációk óta dolgoznak a szórakoztatóiparban. Kirk Douglas a Spartacus és a Jekyll és Hyde filmek miatt vált világhírűvé, fia Michael Douglas pedig szintén elismert színésszé vált. Michael első házasságából született fia, Cameron is színészként és modellként dolgozik. 


Forrás: Sarah Sutherland Kiefer Sutherland és Camelia Kath közös lánya. Sarah folytatta a családi hagyományt és ő is színészi pályára lépett. A színésznő főleg sorozatokban szerepelt, de játszott az Ártatlanság című thrillerben és a What They Had című drámában is.
Forrás: Marlon Brando 11 gyermek édesapja volt, így unokákban sem kellet szűkölködnie. A Keresztapát alakító színész a 20. század egyik legmeghatározóbb alakja volt és az unokái is a nyomdokaiba léptek. Shane és Michael Brando színészi karrierbe kezdtek, de nemsokára ott hagyták a szakmát. Tuki Brando  sikeres modell lett, sokak szerint még a nagyapjánál is sármosabb.
Forrás: A némafilm atyjaként is emlegetett Charlie Chaplin élete során négyszer házasodott és 12 gyereke született. James Thierrée cirkuszművész Chaplin unokája. A férfi ugyanolyan sokoldalú, mint a nagyapja, színészkedéssel, rendezéssel és tánccal is foglalkozik, egy színházművészettel foglalkozó céget is alapított.
Forrás: Anne Gwyne a 40-es évek kedvelt színésznője volt. Rengeteg horrorfilmben szerepelt, ő volt az egyik első „scream queen”, olyan színésznő, aki hangosan sikít, amikor meglát egy szörnyet. Chris Pine, aki az új Star Trek filmekkel vált ismertté az ő unokája.
Forrás: Albert Einstein nevét a világon mindenki ismeri. A német tudós a modern természettudományok meghatározó alakja, elméleteit a mai napig alkalmazzák. Einstein unokája Bernhard Caesar a nagyapja nyomdokaiba lépett, ő is fizikával foglalkozott később pedig mérnökként dolgozott az amerikai katonaságnál.

 


Forrás: A sztár-dinasztiákhoz hasonlóan a politikai életben is gyakori, hogy egy-egy család generációkon át foglalkozik a politikával. Nicholas Soames a brit Konzervatív Párt tagja, egy magán katonai cég igazgatója és az Egyesült Királyság egykori elnökének, Winston Churchillnek az unokája.