Galéria

4 szuper helyszín Budapesten, ahol kipróbálhatod a VR élményt

Forrás:

Megnyugtató neonfények, hatalmas játéktér, csocsó, PS és különböző arénák várnak a Gamerland helyszínén. Amennyiben egy barátod legénybúcsújára keresel tökéletes helyszínt, akkor nem is kell tovább keresgélned, ugyanis megtaláltad! A Gamerland-ben különböző csomagok közül választhatod ki a számodra szimpatikusat és annyi órát töltesz itt, amennyit csak szeretnél. Forma1-es autóverseny szimulátorban? Vagy Beat Saber csapatban? Próbáld ki az összes játékot és merülj el a VR élményben! A hely nagy előnyei közé tartozik még, hogy nagyon közel esik az Aquincumhoz, illetve Szentendréhez is. Így, ha egy kis városnézéssel szeretnéd kiegészíteni a napodat, erre is lehetőséged van.


Forrás:

Budapest egyik legkedveltebb virtuális valóság játékterme, a PlayVR szeretettel vár minden játékrajongót és kezdő VR bajnokot. Mindig izgalommal töltenek el a zombi apokalipszis témájú filmek és játékok? Nálad nagyobb Star Wars rajongót keresve sem találni széles-e univerzumban? Szuper hírrel szolgálhatunk számodra, ugyanis a PlayVR-ban rengeteg játék közül választhatsz. Játsszatok a barátaiddal akár 8-an is, hiszen itt erre is lehetőségetek van! Ha pedig bármikor elakadnátok a játék során, kérjétek bátran a játékmesterek segítségét!


Forrás:

Mit szólnál hozzá, hogy ha azt mondanánk, hogy pár pillanat alatt leküzdheted a legnagyobb félelmedet, a tériszonyt? A valóságban sosem mernél felülni egy katapultra vagy a hullámvasút szédítőnek tűnő, veszélyes szerkezetére? Ne aggódj, ugyanis a Bad Chicken VR Centerben bármit kipróbálhatsz, a jó hír pedig, hogy közben a virtuális valóságnak köszönhetően végig biztonságban vagy! Küzdd le a félelmeidet és lépj ki a komfortzónádból! Rengeteg játék, kedves játékmesterek és izgalmas pályák várnak Rád!


Forrás: Próbálj kiszabadulni a barátaiddal vagy a rokonaiddal együtt a VR szabadulószobából vagy versenyezettek egymás ellen a népszerű virtuális valóság játékaiban! Kalandra vágynál vagy inkább a logikádat tennéd próbára a barátokkal együtt? Nincsen lehetetlen küldetés, legalábbis a VR Evolutionben biztosan nem! Játssz önfeledten és tapasztald meg a fantázia különleges multiverzumát!