Galéria

6 dolog a hálószobádban, ami tönkreteszi a szexuális életed

Forrás: Mobiltelefon

A mobilod az ébresztőórád, oké, persze, hogy ott van az éjjeli szekrényen. De őszintén; hányszor van az, hogy fekszetek az ágyban a pároddal, és mindketten elmélyülten böngésztek a neten, egymás mellett, de határozottan nem együtt? Sokaknál megesik ez, és épp ezért okozhat komoly gondokat a szexuális életetekben is. Szakértők azt javasolják, hogy az ágyból száműzni kellene a telefont, és figyelni arra, hogy legalább ez a kis idő, amit együtt tölthettek elalvás előtt, kizárólag kettőtökről szóljon.

Ezt vallja Hailey és Justin Bieber is, náluk szigorú szabály, hogy az ágyban nincs telefonozás. Hogy ők milyen szabályokat vezettek még be egymásnak, IDE KATTINTVA elolvashatod.
Forrás: Nem elég tiszta ágynemű

Persze ez alap, hiszen a higiénia fontos, de ha nem cseréled elég gyakran az ágyneműhuzatot (márpedig nyáron a hőségben pikk-pakk beleizzadtok), az is ront a szexuális energiákon. Ugyanis szakértők is bebizonyították már, hogy az orgazmus és a relaxált állapot között szoros a kapcsolat, így ha nem tudod elengedni magad, mert nem érzed elég tisztának a környezeted, nem is lesz olyan jó élmény az együttlét.
Forrás: Felesleges kacatok

Ez a pont is nagyban hasonlít az előzőre: ha a hálószoba tele van felesleges kacatokkal, gyerekkori fotókkal, plüssökkel és minden egyébbel, a hangulat sem lesz éppen erotikus. Pláne, ha ezek akaratlanul is rendetlenség érzetét keltik, mert hiába van tisztaság, ha teljesen eltérő stílusú tárgyak sorakoznak a polcon. Érdemes lehet ilyenkor átgondolni, mi az, ami neked sem tetszik?
Forrás: A szobád színe

Statisztikák szerint még a szoba színe is hatással lehet arra, mennyire van kedvük az embereknek ott összebújni. A Littlewoods felmérésében 2000 ember vett részt, és kiderült, hogy a szürke színű hálószobában szexelnek a legkevesebben, mert nincs meg hozzá a hangulatuk. Míg ezzel szemben a lila szín volt a leginkább népszerű: akiknek ilyen a hálószobájuk, sokat bújnak össze a partnerükkel.
Forrás: Bármi, ami az exedtől származik

Azt gondolnád, kevesekre igaz ez, de valójában nagyon sok ember hálószobájában találni olyan tárgyakat, amik még az exüktől származnak. Lehet az egy ajándék, egy dísztárgy, sőt, egyesek titkon még fotót is rejtegetnek a volt szerelmükről a szobában. Egy szó, mint száz, ezek a holmik nem véletlenül rombolják a szexuális energiákat közted és az új partnered között, pláne, ha ő is tudja, hogy kitől származik az a szívecskés párna.
Forrás: Fluoreszkáló fények

A fények óriási szerepet töltenek be a szexuális együttlétek hangulatában. Nem véletlen, hogy este, kellemes meleg, lágy lámpafény mellett (vagy akár gyertya mellett) szenvedélyesebb a szex, mint reggel a napsütésben. Épp ezért javasolják, hogy ellenőrizd, milyenek a fények a szobában, és szabadulj meg a fluoreszkáló izzótól! Ez ugyanis a legkevésbé "szexi" fény, amit választhatsz. Hozzátennénk egyébként, hogy a korom sötét szoba sem éppen a férfiak kedvence, ha semmit sem látnak, szintén ritkulnak az együttlétek, úgyhogy érdemes átbeszélni, kinek milyen környezet az ideális.