Galéria

Híres szerelmi történetek, akik túléltek néhány hullámvölgyet

Forrás: A házasságukat igencsak próbára tette, hogy egyszer Matthew halálos balesetet okozott, majd pár évre rá, hűtlensége is kiderült. Ám Sarah nem adta fel, ahogy a színész sem. Párterápiára jártak és igyekeztek minden lehetséges követ megmozgatni annak érdekében, hogy együtt maradjanak. Ez így is lett.
Forrás: Ben és Christine egy tévésorozat forgatása közben szerettek egymásba, majd összeházasodtak és született két közös gyerekük. A komikus és színésznő azonban egy idő után egyre távolodott egymástól, elsősorban Ben folyamatos munkája miatt. Aztán jött Ben hererákja és édesapja halála, ami szintén nagyon nagy sebeket ejtett rajta. Ám, ahogy lenni szokott a bajban ismerszik meg igazán az, aki szeret. Nos, Christinnel egyre több időt töltöttek együtt és mindketten rájöttek, hogy egymás nélkül nem bírják.
Forrás: Egy gyerkőc érkezése mindig nagy kihívás lesz egy pár kapcsolata szempontjából. Teljesen át kellett alakítania az életét a színésznőnek és közben alkalmazkodnia is kellett kosárlabdázó párjához, Dwyane Wade-hez. Sok ellentétet szított közöttük az első év, de a sok átbeszélt éjszaka és a családjuk iránti szeretetük végül meghozta   a sikert és együtt maradtak.
Forrás: A világ egyik legirigyeltebb párja, de őket sem kerülték el a hullámvölgyek. Jay-Z többször is félrelépett kapcsolatuk alatt, amit egyszer Beyoncé húga, Solange sem hagyott szó nélkül egy liftben. Végül Bey inkább kiírta magából a fájdalmat, míg Jay azon volt, hogy újra bebizonyítsa feleségének, mennyire szereti. Persze azóta három gyönyörű gyermek szülei is.
Forrás: A párost 1997-es házasságuk óta mindig az egyik legerősebb sztárpárnak tartották. Holott nekik is kijutott a hullámvölgyekből. Nyitott házasságuk sok bosszúságot okozott nekik. Főleg akkor, amikor kiderült, hogy Jada összeszűrte a levet fia egyik barátjával. Bár Will tudott erről, mégis fájdalmas volt számára ezt a világ szeme láttára látni, amit Jada saját műsorában, a Red Table Talkban vallott be. Will azonban annyira szereti nejét, hogy ezen is túllépett.
Forrás: Nem hallgatnánk és énekelnénk az All of Me szövegét, ha John Legend és Chrissy Teigen végleg szakítottak volna. John egy interjúban elárulta, hogy ő és Chrissy egy alkalommal rövid időre szakítottak, mert hiányzott számára a szingli élet. De nem kellett sok idő ahhoz, hogy rájöjjön Chrissy nélkül üres az élete. A párnak azonban ezt követően sem volt könnyű, hiszen természetes úton nem sikerült teherbe esnie a modellnek, majd 2 éve harmadik terhessége is vetéléssel végződött. Szerencsére ezt is együtt vészelték át. Most pedig Luna és Miles nevű gyermekeikkel várják az újabb jövevény érkezését.