Galéria

10 sztár, akiről nem tudtad, hogy van gyereke

Forrás: Talán nincs még egy olyan sztár, aki annyira titokban tartaná magánéletét, mint a Szívek szállodájának főszereplője. Alexis Bledel a várandóságát is elrejtette a nyilvánosság elől, és bőven a baba születése után fél évvel árulta el egy ismerősük, hogy egyáltalán szülők lettek férjével. Olyannyira nem tudni semmit a kisfiúról (mindössze ennyi derült ki), hogy még a nevét sem fedték fel az elmúlt években, sőt, lesifotó sem készült róluk!
Forrás:

A színésznő élete során eddig kétszer volt házas, hamarosan pedig harmadszor is férjhez megy. Azt viszont csak kevesen tudják róla, hogy 2014-ben anyuka lett, és van egy gyönyörű kislánya, Rose. Tekintve, hogy Scarlett nincs jelen a közösségi oldalakon, képet még nem mutatott a lányáról, így csak néha, egy-egy lesifotón láthatták a rajongók a gyermeket. A színésznő nagyon figyel arra, hogy magánélete tényleg titok maradjon.

Pláne, hogy nemrég kisfia is megszületett! A várandósságot is sikerült sokáig titokban tartania, a babát pedig azóta sem mutatta meg. És nem is fogja!


Forrás: A One Direction énekesei közül nem csak Liam Payne lett fiatalon apuka, hanem Louis is, ám utóbbit kevesebben tudják. Még 2016-ban, 24 éves korában született meg kisfia exbarátnőjétől, akinek a Freddie nevet adták. Bár időnként megmutatják a közösségi oldalakon a gyermeket, de azért próbálják távol tartani őt a nyilvánosság elől.
Forrás: A Westworld jóképű színésze, James valójában nem egy, hanem rögtön háromgyerekes apuka, mégsem köztudott róla ez a tény! 11 évig élt házasságban, és ebből az időszakból egy fia, valamint egy lánya is született, akik ma már tinikorban járnak. A válása után aztán románcba keveredett egy brazil modellel, aki várandós lett, így született meg harmadik gyermeke. Nagy ritkán megmutatja őket, de leginkább csak akkor, ha egy-egy eseményre elkísérik őt. Családi pillanatokat ritkán oszt meg.
Forrás: Tekintve, hogy Vin Diesel szívesen posztol gyönyörű kislányáról, talán nem titok, hogy a színésznek van gyermeke. Mégsem tudtuk lehagyni őt a listáról, hiszen azt már csak kevesen tudják róla, hogy valójában hatalmas családja van, és három kisgyermek apukája! Feleségével már nagyon régóta alkotnak egy párt, és két lányuk, valamint egy fiuk született. Legkisebb lányát Pauline-nak nevezte el, Paul Walker tiszteletére.
Forrás: A Stranger Things 28 éves színésze már egy ideje komoly kapcsolatban él sorozatbeli kollégájával, Natalia Dyerrel. Charlie-nak viszont ezt megelőzően is volt több kapcsolata, exbarátnőjétől pedig 8 éve született meg kisfia, akiről sokáig a sorozat rajongói nem is tudtak!
Forrás: A Bosszúállók színésze büszke apuka, de ezt nem tudják róla sokan. Az ok, hogy Jeremy Renner már kislánya születése óta nagyon odafigyel arra, hogy sose posztoljon a gyermek arcáról, sőt, csak néhány havonta mutat egy-egy sejtető fotót a kislányról.
Forrás: Norman hasonló okokból került fel a listánkra, mint Vin Diesel. Az ugyanis nem titok, hogy Diane Krugerrel nemrég született meg közös gyermekük, de az már kevésbé ismert tény, hogy a The Walking Dead színészének van még egy gyermeke. Fia 21 évvel ezelőtt született meg exétől, és bár jó kapcsolatot ápolnak, csak ritkán mutatkoznak együtt a kamerák előtt, vagy posztolnak közös képet. A fiú egyébként nemrég modellnek állt, akárcsak édesanyja, Helena Christensen.
Forrás: Hollywood egyik legszexibb színésze már kétszer volt házas, tavaly pedig harmadszor is oltár elé vonult. Idris Elbának egyébként két gyermeke van: lánya 17 éve első házasságából született, fia pedig hét éve jött világra. Az ő anyukájával sosem keltek egybe, pár évet töltöttek együtt.
Forrás: Cate általában odafigyel arra, hogy a gyermekei magánélete titokban maradjon a nyilvánosság elől, épp ezért érhet téged is váratlanul a tény, hogy a színésznő 4 gyermek édesanyja! 3 kisfia született, majd néhány éve egy kislány örökbefogadása mellett döntöttek férjével, akit még egyelőre nem mutatott meg a kamerák előtt.