Galéria

Így nézett ki fiatalon Kamilla, amikor elrabolta Károly szívét

Forrás: Károly és Kamilla egy polo mérkőzésen ismerkedtek meg, ez a fotó is egy ilyen eseményen készült a 70-es évek elején. A hercegi pár szerelme rögtön kezdetét vette, és bár egy év után szakítottak, a köztük lévő érzelmek sosem hunytak ki.
Forrás: Kamilla 1973-ban hozzáment Andrew Parker-Bowleshoz, ez a fotó a nagy napon készült róluk.
Forrás: Kamilla és Károly kapcsolata sosem szakadt meg, azután sem, hogy ő már férjhez ment. Ez a kép a 70-es évek végén készült róluk. Károly ekkor már ismerte ugyan Dianát, de még nem randiztak, hiszen csak egyszer találkoztak, és előtte a hercegné testvérével ismerkedett.
Forrás:

1980-ban aztán ismét összetalálkoztak, és Károly korán randizni kezdett Dianával. Kapcsolatuk gyorsan haladt előre, pár találkozás után már el is jegyezte őt.

Diana hamar rájött, hogy van egy harmadik személy is a képben, eleinte pedig még próbált is jó viszonyt ápolni Kamillával. Ritka pillanat, hogy őket együtt fotózták le!


Forrás: Károly és Kamilla között az affér a 80-as években kezdődött, és ez szép lassan tönkretette Dianával való házasságát. Ez a kép még azelőtt készült Kamilláról, hogy ez az egész kiderült volna, 1992-ben ugyanis Károly és Diana már nem alkottak egy párt.
Forrás: Diana halála után Károly és Kamilla messziről kerülték a nyilvánosságot, sosem beszéltek kapcsolatukról. Ez volt a legelső kép, ami egy párként készült róluk: 1999-ben Kamilla testvérének születésnapjára érkeztek (külön, a feltűnés elkerülése végett), majd együtt mentek haza. Innentől kezdve vállalták fel kapcsolatukat a világ előtt!