Galéria

Sztárpárok, akik között nagy a korkülönbség

Forrás: Korkülönbség: 17 év

A modell több mint 3 éve kezdett el randizni a Tokio Hotel egykori tagjával, aki akkoriban 29 éves volt, az elején pedig elég sokan kérdezősködtek a nagy korkülönbségről. Heidi szerint viszont a kapcsolatukban ezt észre sem lehet venni, hiszen nagyon hasonlóak. Jól bizonyítja ezt az, hogy azóta már egybe is keltek!
Forrás: Korkülönbség: 13 év

2006-ban, egy éjszakai bárban találkozott először Matthew és Camila; a színész ekkor 36 éves volt, a modell pedig 23. Matthew érdeklődését azonnal felkeltette különleges szépségével, ám Camila egy darabig nem akart randizni vele, és hosszas győzködés után mondott csak igent egy találkozóra. Ezután viszont el sem lehetett választani őket egymástól! 2011 karácsonyán kérte meg kezét Matthew, majd fél év múlva összeházasodtak, és három gyerekük született.
Forrás: Korkülönbség: 17 év

A színész 50 éves múlt, amikor megismerte az akkoriban 33 éves Paige-t. Hat évet töltöttek együtt, mire 2018-ban oltár elé vonultak, és azóta két gyermekük is született.
Forrás: Korkülönbség: 17 év

2013-ban, egy közös barátjuk által leszervezett vacsorán találkozott először a színész az akkor 35 éves Amallal. Az emberjogi ügyvéd olyannyira felkeltette érdeklődését, hogy bár előtte örök agglegényként élte életét, végül elég gyorsan megállapodott. Egy évvel később már házasok voltak, 2017-ben pedig megszülettek ikreik.
Forrás: Korkülönbség: 20 év

Jason Stathaméket biztosan nem zavarja a nagyobb korkülönbség! Már több mint 12 éve alkotnak egy párt (találkozásuk idején Rosie 23 éves volt, Jason pedig 43), de azóta már el is jegyezték egymást, és két kisfiuk született.
Forrás: Korkülönbség: 23 év

Bár egyszer már volt házas, 2009-ben Bruce Willis ismét oltár elé vonult, 23 évvel fiatalabb kedvesével. Ekkoriban Emma 30 éves volt, Bruce Willis pedig 53. A korkülönbség viszont egyáltalán nem zavaró számukra, sőt, azóta már két gyermekük is született.
Forrás:

Korkülönbség: 26 év

Hilaria és Alec már nagyon régóta egy párt alkotnak, 2012-ben összeházasodtak, és azóta hét gyermekük született. Esküvőjük idején Hilaria 29 éves volt, Alec pedig 55.


Forrás: Korkülönbség: 26 év

Dane Cook elsősorban komikusként lehet ismerős neked is, és olyan filmekben találkozhattál vele, mint a Kabalapasi és a Spanom csaja. A színész 2017-ben kezdett el randizgatni Kelsivel, aki akkoriban még kiskorú volt (17 éves), miközben Dane 43. Ennek ellenére nagyon jól megvannak együtt.
Forrás: Korkülönbség: 28 év

Két év jegyesség után 2018-ban házasodott össze David Hasselhoff és kedvese, de egy interjúban elárulta, hogy voltak félelmei a korkülönbség miatt. Sokáig úgy érezte, nem kellene egybekelniük, hiszen ő sokkal idősebb nála, és nem szeretné elvenni tőle a lehetőséget a szórakozástól, a gyermekvállalástól, és attól, hogy valakivel együtt öregedhessen meg. Hayley viszont ragaszkodott hozzá, így 2 év után összeházasodtak.
Forrás:

Korkülönbség: 31 év

A népszerű színész 62 éves volt, amikor feleségül vette az akkor 31 éves Emilie-t 2014-ben. Azóta már két fiuk is született; a legkisebb 2017 tavaszán érkezett a családba.


Forrás: Korkülönbség: 38 év

A Star Trek sztárja 2013-ban, öt év együttjárás után vette feleségül a nála 38 évvel fiatalabb Sunnyt. A színész egy interjúban mesélt arról, hogy apósa 5 évvel fiatalabb nála, és nem volt túlságosan boldog amiatt, hogy lányának ennyivel idősebb párja van (esküvőjük idején a színész 73, kedvese pedig 35 éves volt). Szerencsére mára jó barátok lettek apósával, aki ráadásul a korkülönbség ellenére is "fiamnak" szólítja a színészt.
Forrás: Korkülönbség: 39 év

Nyáron, teljes titokban vette el szerelmét Dennis Quaid, aki ezzel együtt már negyedszer vonult oltár elé. Laurával egyébként nem túl rég, 2019 májusában kezdtek randizgatni, majd októberben eljegyezték egymást, és nem egészen egy évvel később kerítettek sort a lagzira. A színész szerint viszont a kapcsolatukban nem okoz gondot a korkülönbség, sőt, szerelem volt első látásra.