Galéria

Emberek felfedték a legrosszabb esküvői ajándékokat, amiket valaha is kaptak

Forrás: "A férjem nagybátyja korábban feladta postán a csomagot az apósomék házához. Megérkeztünk érte, erre anyósom és apósom vártak minket, nevetve. Mondták, hogy MUSZÁJ ott kinyitnunk előttük a csomagot, mert a nagybácsi adja a legrosszabb ajándékokat. Azt hittem, csak túloznak, és elolvastuk a kísérőkártyát, amin az szerepelt, hogy a nagymama ezüstkészletéből adnak nekünk két darabot. Kinyitottuk, és a dobozban találtunk egy ónból készült, rozsdás hamutartó replikát (nem is cigizünk), és egy ezüsttel befestett, igazi kagylót. Persze anyósom és apósom majd' meghaltak a röhögéstől, és közölték, hogy ezek nem a nagyi cuccai. Mint kiderült, a nagybácsi mindig ezt csinálja, jót nevettünk rajta! Ettől függetlenül küldtünk neki köszönőlevelet a családi ereklyékért cserébe. Később rájöttünk, hogy ez amúgy elég király ajándék volt, mert mindig nevetünk, ha eszünkbe jut, és a férjemmel minden szülinapra, karácsonyra becsomagoljuk és odaadjuk egymásnak, csak úgy poénból."
Forrás: "Ez csak egy 'majdnem ajándék' volt, mert az anyósom lebeszélte az édesanyámat róla. Azt mondta, hogy csak viccnek szánta volna, de tudom, hogy ez nem igaz. Szóval, mi lett volna az ajándék? Adni akart a férjemnek egy fehérneműt, hogy viseljem, meg egy terhességi tesztet, azzal a szöveggel, hogy 'unokákat akarok.' A férjemmel nyíltan vállaljuk, hogy nem akarunk gyereket. Noha lehet, hogy vicces is lehetett volna, inkább idegesített volna a tény, hogy ezt nem tudja elfogadni. Szerencsére sosem adta oda."
Forrás: "A lánybúcsúmra az exem nénikéje adott nekem egy képkeretet, amit ő is úgy kapott valakitől. Még benne volt a keretben a kártya is, amivel neki adták. Az exem elég ideges lett, és beszélt is vele, majd visszaadta neki a keretet. Az esküvőnkre aztán ugyanazt a keretet adta ajándékba, ugyanazzal a kártyával..."
Forrás: "A legjobb és a legrosszabb ajándék az exanyósomtól volt. Adott nekünk 1000 fontot, hogy költsük minőségi perzsa szőnyegre a nappalinkba. Elmentünk egy szőnyegkiárusításra egy hotel báltermébe, és megtaláltuk a tökéleteset! Hatalmas volt, a tökéletes színben, és nagyon különleges dizájnnal; rögtön beleszerettem, még egy másik licitálóval is veszekedtem érte. 1500 fontért lett a miénk, add hozzá az adót és az aukció díját, és a vége közel 1800 font lett. De tökéletes volt, ezért is ez volt a legjobb ajándék.

És hogy miért volt egyszerre a legrosszabb is? Minden. Kicseszett. Alkalommal, amikor az anyósom látogatóba jött a következő 25 évben, emlékeztetett minket arra, hogy ő adta nekünk... Nem is tudom elmondani, hányszor haraptam rá a nyelvemre, hogy ne mondjam neki, hogy csak a feléért fizetett, és ha egyébként nem szerettem volna annyira a szőnyeget, vissza is vittem volna..."
Forrás: "Nálunk hagyomány, hogy borítékban adnak pénz a vendégek. Az egyik borítékon ott volt a nevünk, de se kártya, se pénz nem volt benne. Nem volt teljesen üres, mert egy gémkapcsot találtunk benne. Nem tudjuk, kitől jött."
Forrás: "A bácsikám egy könyvet adott nekem, amiben az volt, hogyan kell helyesen kezelni egy válást."
Forrás: "Egy nagy, fekete üveg majomszobrot kaptunk a férjem barátaitól. Később az egyik feleség félrehívott, és bocsánatot kért a fura ajándékért, és közölte, hogy többé nem engedik a fiúkat egyedül vásárolni, és egyébként nyugodtan vigyük vissza a boltba."
Forrás: "Házi készítésű gyertyák bébiételes üvegben, ráírva, hogy 'babacsináláshoz.' Nem akarunk gyereket. Rögtön kidobtuk, de azért küldtünk köszönőlevelet."