Galéria

6 köröm, amit még 2022 augusztusában be kell újítanod

Forrás:

Az olívazöld mondhatni már hosszú hónapok óta uralja a divatot és a beauty ágazatokat is, így nem véletlen, ha extra trendinek számít, ha ilyen színű körmöket választasz magadnak. Ráadásul, mivel közeleg (nyugi, még nincs itt) az ősz, így, ha már egy fokkal visszavennél a nagyon erőteljes színekből, akkor ez a manikűr egy tökéletes átmenetet képezhet a nyár és az ősz között!


Forrás:

A nyár végi hangulathoz tökéletesen illik egy ilyen extra visszafogott, minimalista, mégis szuper stílusos manikűr. A virágok egyáltalán nem tolakodók, ráadásul minden szetthez tökéletesen illik, legyen az egy grillezés vagy egy esti kiülős program a barátokkal.


Forrás:

Már nem is tudjuk számon tartani, hogy Hailey hány beauty trendet indított el az elmúlt időszakban, az viszont biztos, hogy bármilyen új külsővel mutatkozik, a világ azonnal le akarja azt másolni. Ez most sincs másképp, így nem meglepő, hogy Hailey mázas fánk manikűrje a nyár legnagyobb durranása, így, ha még nem próbáltad, semmiképpen ne hagyd ki a következő hetekben!


Forrás:

2022-ben abszolút hódítanak a 2000-es évek ikonikus trendjei, így természetesen a matricák sem maradhattak ki a sorból. Először a sminkeknél robbant be a köztudatba (köszi, Eufória), most pedig a köröm világát is meghódítják a cuki vagy éppen csillogós matricák, amikkel szuperül feldobhatod az egyébként természetesebb, visszafogottabb körmeidet!


Forrás:

A virágminták soha nem mennek ki a divatból, főleg nem nyáron, de mit szólnál hozzá, ha ezt pluszban megspékelnénk a francia manikűrrel? Az eredmény hihetetlenül sikkes, mégis extra nyári, amitől egyáltalán nem kell megijedned így augusztus végén, a nyár még bizony TART!


Forrás:

Természetesen, ha nyár, akkor nem lehet kihagyni a pasztell körmöket, így, ha neked eddig valamiért kimaradt, akkor javasoljuk, hogy extra sürgősen pótold be! Persze nincs szabály, hogy melyik évszakban milyen színű körmöt kell viselned, ám zárójelben azért hozzátennénk, hogy a pasztellszínek nagyon jól mutatnak a lebarnult bőrön!