Galéria

Vannak, akik ugyanolyan sikeresek lettek: híres testvérek, akik között nagy a korkülönbség

Forrás: Dave Franco 7 évvel fiatalabb rendkívül jól ismert testvérénél, Jamesnél. Holott, aki nem tudná kik ők, azt mondaná, hogy ikrek. A két színészt azonban sose zavarta ez a 7 év. Állításuk szerint már a kezdetek óta egyenrangú tesókként kezelték egymást. Náluk nincs fiatalabb és idősebb.
Forrás: A Hemsworth fivérek között 7 év korkülönbsége van, ami érdekes módon soha senkinek nem tűnt fel, hiszen lényegében majdnem egyszerre indult el a karrierjük. Annak idején például Chris-t és Liamet is behívták a Thor castingjára és a második meghallgatás döntötte el, hogy Chris kapja a szerepet. Ez azonban nem vert éket a két férfi közé, hiszem napjainkban mindketten ünnepelt sztárok és összetartó tesók.
Forrás: Zoë majdnem 20 évvel idősebb kisebbik féltestvéreinél, Lolánál és Nakoa-Wolf Momoánál. A színésznő, aki a híres színész Jason Momoa mostohalánya, az Instagramon mutatta meg, milyen jó kapcsolatot ápol mostohaapjával és testvéreivel. Bár eddig csak Zoë futott be karriert a tesók közül, sokan azt rebesgetik, hogy a két kisebbik is szeretné követni a nővérüket.
Forrás: Az énekesnek két különböző anyától született kishuga, akikkel igencsak nagy a korkülönbség: 14 évvel idősebb Jazmyn “Jazzy” Biebernél és 24 évvel Baynél. Justin Bieber gyakran tesz közzé képeket mindkettőjükkel az Instagramján, amin érezhető, hogy kor ide vagy oda, imádja őket.
Forrás: A Skarsgård család minden tagja színész, de Bill és Alexander neve ismert a leginkább. A két fivér természetesen minden tesójukkal jóban vannak, de a köztük lévő kötelék talán még erősebb. Ez azért meglepő, mert 14 év van köztük és a karrierjük is máskor indult be. Ma viszont egymást segítve és támogatva élik a napjaikat.
Forrás: Frankie, Ariana Grande bátyja körülbelül egy évtizeddel idősebb a sikeres popénekesnél. Színészettel és énekléssel is foglalkozik, de természetesen teljesen más környezetben. Frankie Grande leginkább a Broadway mozikban eljátszott szerepeiről ismert. Ám ez mit sem változtat a tényen, hogy 10 évnyi korkülönbséggel is imádják egymást.
Forrás: Kim a leghíresebb Kardashian mind közül, és ő a legidősebb testvér a nővérek közül Kourtney után. Kétség sem fér hozzá, hogy ő általa lett minden tehója híres. Többek között a 17 évvel fiatalabb Kylie is, akit a Forbes magazin 2019-ben a világ egyik leggazdagabb emberének kiáltott ki.