Galéria

4 szexpóz, ha szeretnéd átélni a hüvelyi orgazmust

Forrás: Az egyik legjobb pozíció az orgazmushoz, ami a következőképp abszolválható: a nő a hátán fekszik, csípője pedig lelóg az ágyról. A [behatoló partner] a padlón áll előtte, és megtámasztja a lábát. Pénisze természetes, felfelé irányuló mozdulattal hatol a nőbe, és közvetlenül a G-pontját stimulálja. Ez a póz nemcsak a könnyű vaginális orgazmust, hanem az együttlét érzelmes részét is erősíti azzal, hogy a pár egymással szemben helyezkedik el.
Forrás: A G-Süvítés szexpóznak két verziója is ismert. „Az első pozícióban a [behatoló partner] felemeli partnere fenekét, és a lábai a vállán terülnek el” – magyarázza Nikki Ransom-Alfred, okleveles mesterszexszakértő. "Ez a pozíció segít megemelni a méhet, feltárva a hüvely mélyén található erogén zónát, lehetővé téve, hogy stimulálja azt." A második változatban a nő csípőjét több párnával kell megemelni, a lábai pedig a férfi nyakába lógnak. "Ez a pozíció lerövidíti a hüvelyét, lehetővé téve a férfi számára, hogy mélyebbre hatoljon, és stimulálja a G-pontját, valamint az A-pontját." 
Forrás: Az örvény szexpozíció igazi csemege a szerelmeseknek, ugyanis nemcsak a hüvelyi orgazmus érhető el vele, de igazán nagyszerű élményt is nyújt a pároknak. A pár mindkét felének ülnie kell, méghozzá egymás ölében, úgy, hogy 45 fokos szöget zárjanak egymás lábaival. A mozgáshoz pedig egymás kezét fogva tudják támogatni egymást.
Forrás: Bár az orális szex általában a csikló izgatásával a legélvezetesebb, a hüvelyi orgazmushoz is tökéletes tud lenni.
A lényeg, hogy a lábak legyenek zárva, a férfi pedig a nő vaginájának alsó részeit izgassa a nyelvével, ugyanis ez a terület is tele van érzékeny idegvégződésekkel.