Galéria

Ők a legjobban fizetett modellek 2022-ben

Forrás: A kínai divatmodellt az Estee Lauderrel és a La Perla felsőkategóriás ruházati márkával kötött állandó szerződése a világ egyik legjobban fizetett modelljévé teszi. Emellett ő az első kelet-ázsiai származású modell, aki részt vett a Victoria's Secret Fashion Show-n.
Forrás: A kifutópálya királynője, aki többször járt a kifutón, mint ezen a listán bárki. És még így is akad ideje az Estée Lauder és Moschino kampányainak forgatására.
Forrás:

A legjobban fizetett modellek listájának legfiatalabb tagja. A 25 éves Bella a Dior, a Bulgari és Tag Heuer arca, az Instagram-követőinek száma pedig túl van az 50 millión.


Forrás: Gigi rendszeresen ott van a nagy divatbemutatókon, és számos márkával leszerződött, de a legfontosabb, hogy mindig szakít időt a jótékonysági szervezetek támogatására. A modell egyébként 2020 szeptemberben adott életet első gyermekének, az anyaság pedig nem hogy visszavetette karrierjét, épp ellenkezőleg, nagyobb az érdeklődés körülötte, mint eddig valaha. A Maybelline, a Tommy Hilfiger, a BMW és a Topshop arcaként pedig nagyon is jól keres.
Forrás: Bár Cara egyszer már bejelentette, hogy felhagy a modellkedéssel, mindez nem tartott sokáig, és máig a világ egyik legkeresettebb arca. Ettől függetlenül nagyon drukkolunk neki, hogy jöjjön el az ő nagy pillanata Hollywoodban, de azért örülünk, hogy intett végleg búcsút a kifutónak.
Forrás:

Adriana akkor kezdett el gondolkodni a modellkedésen, amikor megnyert egy szépségversenyt az általános iskolában, ám akkor még biztos nem gondolta, hogy ő lesz a Victoria's Secret történetének leghosszabb ideig lededikált angyala. Most épp harmadik gyermekét várja, ám a modellkedéstől még terhesen sem vonult vissza.


Forrás: Rosie életében szintén most az anyaság az első, ám az Angliában született szépség több mint 18 éve kezdte karrierjét, a legnagyobb márkákkal dolgozott együtt, épp ezért pedig az anyagiakon biztosan nem kell aggódnia.
Forrás: Gisele több mint 10 évig vezette ezt a listát, most sincs miért szégyenkeznie. Bár már "nyugdíjba" vonult, Gisele még mindig az előkelő 3. helyet foglalja el ezen a listán.
Forrás: Óriási közösségi média jelenlétének köszönhetően a Sports Illustrated egykori címlapsztárja a modellkedésen túl is komoly karriert épített magának. Olyat, amilyet senki másnak nem sikerült.
Forrás: A világ egyik legszebb lánya jelenleg. Bár Kendall kvalitásait a mai napig sokan megkérdőjelezik, elég szép összeget gyűjtött össze tavaly is magának, Gisel után pedig évek óta ő cövekelt le az első helyre. Vajon ki lesz elég bátor ahhoz, hogy megpróbálja leszorítani?