Galéria

Így néznek ki most az Eurotúra című film sztárjai

Forrás: A most 41 éves Scott Mechlowicz alakította Scottyt a filmben, akkoriban 23 éves volt, vagyis valamivel idősebb, mint a karaktere. Az Eurótúra volt az első komolyabb sikere, majd szerepelt egy független filmben, a Mean Creek-ben is, amiért díjazták is.
Forrás:

Az egykori tinisztár nagyon visszahúzódó, csendes életet él, így sokat nem lehet tudni róla, még azt sem, házas-e, van-e párja. Ez a fotó 2015-ben készült róla, Twitterjén ugyan posztol néha, de sosem magáról.


Forrás: A szőkésbarna, karcsú Jennyt az akkor 18, most 36 éves Michelle Trachtenberg alakította. Ezen felül a Mercy angyalaiban Chloe Payne-t alakította, a Nancy ül a fűben című sorozatban Emma Karlin volt, a Gossip Girl-ben pedig Georgina Sparks megformálója.
Forrás: Ma már hosszú, fekete hajjal hódít. Instagram-oldalán 717 ezren követik, ide sok szelfit posztol, de olykor forgatásokról, fotózásokról is megoszt ezt-azt. 
Forrás:

A most 42 éves Jacob Pitts alakította a filmben Coopert, a világ legfelelőtlenebb tinijét. A színész 2010-ben szerepet kapott az HBO sorozatában, a Pacific-ben, ő volt Marshal Tim Gutterson.


Forrás:

2020-ban megnősült, egy szlovák színésznőt, Tereza Nvotovát vette el, gyermekük még nem született.


Forrás:

Döbbenetes, de a babaarcú Travis Wester volt a legidősebb a film forgatásakor, 26 évesen játszotta el Jamie-t, most pedig 44 éves.


Forrás: A színész házas, egy sötét hajú szépséget, Hicxell Westert vette feleségül, született két kislányuk. Az Eurotúra után láthattad az Odaátban, amiben ő volt Harry Spangler.
Forrás:

A most 42 éves Jesscia Boehrs alakította a szépséges Mieke-t, a színésznő-énekesnő valóban német származású.


Forrás: 2010-ben férjhez ment, Marcus Grüssertől 2015 elején született meg. Még abban az évben megszületett első kisfia új párjától, majd nem sokkal később ismét egy fiúnak adott életet.