Galéria

A legfurább, egyben legdrágább tárgyak, amikre híres emberek vagyont költöttek

Forrás: Tracy Morgan egy szokatlan sztárt játszott a „30 Rock” című filmben, de a való életben is elég furcsa lehet. A CNN-nek adott egyik interjújában, elárulta, hogy nemcsak kedveli a cápákat, hanem a hátsó udvarában is tart egy 20 000 gallonos tartályt, amelyben több példány is található.
Forrás: A multimilliomos Kylie Jenner már kétgyerekes anyuka, aki nem is sajnálja szórni a pénzt babaholmikra és játékokra.  Gyermekei játékládájában számtalan méregdrága dolog található, de a legdrágább mind közül egy Louis Vuitton mackó. A mackó monogramos barna bársonyból készült, és mindössze 500 darab lelhető fel belőle. A francia divatház már nem árulja, de a viszonteladói oldalakon mindössze 16 000 dollárért megvásárolhatja bárki.
Forrás: Mark Cuban, a "Shark Tank" sztárja és a Dallas Mavericks tulajdonosa állítólag egy nagy köteg készpénzt adott, hogy megvegye a texasi Mustang városát. A 77 hektáron elterülő Mustang 21 embernek ad otthont. Arról viszont nincs hír, hogy Cuban mennyit fizetett érte. Állítólag 2 millió dollár volt a bejelentett ár. 
Forrás: Leonardo DiCaprionak és Nicolas Cage-nek is egy 67 millió éves Tyrannosaurus bataar koponyán akadt meg a szeme, de csak egyikük fizetett ki érte több mint 270 000 dollárt az aukción – vagyis egy tipikus nap Hollywoodban. Cage mindig is ismert volt extravagáns vásárlásairól, ám 2015-ben Cage beleegyezett, hogy visszaadja a koponyát Mongóliának, miután egy ügyvéd megállapította, hogy ellopták.
Forrás: Paris Hilton nem csak magának követel gazdagságot, hanem kutyáinak is. A Hilton szálloda örökösnője, egykori reality TV-sztár és jelenlegi DJ egy kétszintes, 300 négyzetméteres kutyavillát tart otthon, amiről egy 2009-es interjúban elárulta, hogy körülbelül 325 000 dollárba került.
Forrás: Celine Dionnak a Las Vegas-i Caesars Palace rezidenciájára egy igencsak érdekes dolgot kellett beszerezniük a szervezőknek, ugyanis a 100 millió dolláros szerződésében egy 2 millió dolláros párásító felszerelése is szerepelt. A párásító eszköz a feje fölött lógott a színpadon az előadások alatt, állítólag azért, hogy "megőrizze énekhangját a zord sivatagi éghajlatban is".
Forrás: Victoria Beckham 33 000 dollárt fizetett egy Stuart Hughes által tervezett iPhone-ért, amely 150 gramm 24 karátos arannyal készült. Amikor 2011-ben először megpillantották a mutatós telefont, a brit bulvárlapok azt feltételezték, hogy futballsztár férje, David Beckham ajándéka volt, mégpedig egy újabb hűtlensége megbánása jelképeként.
Forrás: Blue Ivy első születésnapjára a szülei egy egyedi készítésű, gyémánttal díszített Barbie babát adtak neki 80 000 dollár értékben. A születésnapi költekezés azonban nem ért véget, így  további 95 000 dollárt költöttek rózsaszín és fehér rózsákra, valamint 2 400 dollárt egy tortára.