Galéria

5 szexpóz a zuhany alá, ha nemcsak tiszta, de nedves is lennél

Forrás: Ne tekints kötelezően a zuhany alatti szexre, ha már alatta vagytok a párotokkal. Ez azt jelenti, hogy nem feltétlen kell megtörténnie a behatolásnak, hiszen enélkül is lehet tökéletes a tusolós együttlét. Maszturbáljatok egymás előtt, vagy, ami még jobb, kölcsönösen elégítsétek ki egymást a kezeitekkel.
Forrás: Ez egy nagyon szexi név, igaz? Ha nincs sok hely a kreatívkodásra, akkor se keseredj el. Ebben a pozícióban állj fel és nézz szembe a zuhanyfejjel, vagy ülj egy zuhanyszékre, ha van ilyen a fürdőszobátokban. Partnered letérdelhet előtted, és a szájával elégíthet ki, miközben a meleg zuhanyvíz folyik rátok (tipp: itt jön be a vízesés rész). Kérd meg a partnered, hogy váltsátok egymást, hogy mindketten ugyanannyira élvezzétek a helyzetet.
Forrás: Ki gondolná, hogy a lovagló póz a zuhany alatt is megvalósítható? Pedig de! Nyissátok meg a zuhanyt, figyeljetek rá, hogy kellemesen meleg legyen a víz, üljetek le a földre lótusz ülésben és már mehet is a menet. A sikamlós érzés mellett a csúszás érzése is adhat némi extra élményt. A zuhany alatti lovaglópóz egyébként a csikló megfelelő és könnyű izgatását is elősegíti, így nemcsak az orgazmus, de a G-pont stimulálása is egyszerű lehet.
Forrás: Az ázott kutya póz már a nevével is igen beszédes, hiszen a klasszikus kutyapóz lett megfűszerezve egy kis nedves érzéssel. Fordulj háttal a párodnak, hajolj be, ha tudsz, kapaszkodj meg, de az sem baj, ha a párod tart a hajadnál fogva. Az biztos, hogy ebben a pozitúrában igen vad és emlékezetes lesz a zuhany alatti egymásra találás. Ha esetleg még egy kicsit fokoznátok a hangulatot, akkor dőlj a zuhanyfalának a melleiddel, a párod pedig behatolás közben a kezével is kezdjen izgatni.
Forrás: Gondolj a misszionárius azon verziójára, amely annyiban más, hogy a zuhany alatt történik. Bár elsőre kivitelezhetetlennek tűnik, nagyon is megvalósítható. Álljatok egymással szembe. Az egyik lábad tekerd a csípője köré, a másikkal pedig állj lábujjhegyen. A meghitt és érzelmes együttlétért öleljétek át egymást és a csókolózás is megengedett. Csak vigyázzatok, nehogy megcsússzatok!