Galéria

Ők Millie Bobby Brown testvérei: a Stranger Things csillaga nagy családból származik

Forrás: Paige Brown

Ő Millie legidősebb testvére, aki 1993 decemberében született. A 28 éves lány valószínűleg inspirálta testvérét a filmezés terén, hiszen ő maga is ebben a szakmában dolgozik (bár tény, hogy kisebb szerepeket tudhat háta mögött). Legutóbb a South Dakotában láthattuk, de a Tara alteregóiban és a Bagoly mondja sorozatban is feltűnt.
Forrás: Kevesen tudják, de az Enola Holmes készítésében is kivette a részét, ám nem a kamerák előtt. A sztori megírásában, a karakterek kiépítésében és egyéb készítői feladatokban segített, Millie pedig már csak miatta is igent mondott a főszerepre.

A lány még azelőtt gondolt arra, hogy milyen klassz lenne Enola történetéből filmet készíteni, hogy húga elég idős lett volna hozzá. Ám úgy volt vele, hogy előbb-utóbb úgyis megnő, és akkor tökéletes lesz a főszerepre. Igaza volt!
Forrás: Charlie Brown

Bár Millie bátyja, Charlie messze elkerüli a filmezést, és ő maga nem vágyik színészi karrierre, bizony nagyon büszke húgára. Profi fotósként dolgozik, ebben pedig húga is segít neki. A Who What Wear egyik számának címlapján Millie szerepelt, és testvére készítette a képeket, ráadásul a család atlantai otthonában.
Forrás: A Stranger Things sztárja nem egyszer elmondta már, hogy imád a családjával dolgozni, mert ők a legjobb barátai. "Ők azok, akikkel minden nap beszélek, akikkel minden nap találkozom, és szeretek együtt dolgozni velük, mert ismernek, és őszinték lesznek velem."
Forrás: Ava Brown

Ava a színésznő legkisebb testvére, aki idén lett 10 éves. Korából fakadóan még nem foglalkoztatja a showbusiness, de ezt valószínűleg egyáltalán nem bánja a család. Millie nagyon imádja kishúgát, és rengeteg időt töltenek együtt. Egyik születésnapján az alábbit posztolta:

"Továbbra is megörökítem fotókon a kibújó fogacskáidat, elviszlek távoli helyekre kalandozni, és megszerzem neked a világ összes epertortáját. Mindörökké idegesíteni foglak... és mindig ölelgetlek majd a habfürdők után. Szeretlek, drága kislány."
Forrás: Nagyon cukik, igaz?