Galéria

4 fesztiváltrend, ami jön, és 4, ami megy

Forrás: Ezek a csizmák konkrétan a fesztiválokra születtek, mert semmi sem alkalmasabb és szemet gyönyörködtetőbb egy sikkes fesztiválos szetthez, mint egy veszkó. Blokk sarkú megoldásuknak köszönhetően elég kényelmesek ahhoz, hogy egész nap sétálj vagy táncolj bennük. Ha valami extravagánsabbra vágysz, választhatsz hímzett vagy valami különlegesebb színű változatot. Sokkal izgalmasabb, mint egy gumicsizma, nem?
Forrás: Cowboy bokacsizma, Zalando/Pull&Bear, 19 995 Ft - itt!
Forrás: Egy fesztiválra mi sem passzolhatna jobban, mint a horgolt trend, ami tavaly óta minden létező formában előtérbe került. A laza kötésű darabok pedig elég szellősek is, arról nem is beszélve, hogy igen sokat tudnak mutatni. A minták és a színválaszték tekintetében csak a képzelet szab határt, az egyszerűbb megoldások mellett meglehetősen figyelemfelkeltő ötletek is teret kaptak a kínálatban. Amiből viszont idén elegünk van, az a csipke. Bármilyen csipke.
Forrás: Strasszköves ruha, H&M, 19 995 Ft - itt!
Forrás: Britney Spears és Justin Timberlake ikonikus dupla farmeres look-ja után szabadon, most a 2000-es évek eleje után ismét fénykorát éli a farmer. Strapabíró anyag, ami jó alapot kínál ahhoz, hogy extrább felsőkkel és kiegészítőkkel kombináld. Ezenkívül a farmer hihetetlenül praktikus is, hiszen nem kell aggódni a körülményes tisztítása miatt sem. Egy kihagyhatatlan trend, ami le is taszította most egy időre a trónról a bőr és bőrhatású darabokat. Ezek már kifejezetten lejárt lemeznek számítanak.
Forrás: Farmerruha, Hoermanseder x About You, 50 990 Ft - itt!
Forrás: A 2022-es Coachella új nagy slágerei egyértelműen fűző felsők és corsetek voltak. A trendet a Bridgerton-láz hívta életre, és remekül beilleszthetőek ezek a darabok bármilyen szettbe, nadrággal és szoknyával is csodásan mutatnak. Romantikus és szexi, szinte teljesen a feledés homályába taszították ezzel a pár éve még oly népszerű bandeau-kat.
Forrás: Fűző hatású felső, Zara, 9995 Ft - itt!