Galéria

Diana hercegné legemlékezetesebb nyári szettjei

Forrás: Újra fénykorukat élik ezek a bővebbre szabott darabok, amik különféle színekben és derékmegoldásokkal hódítanak az irodai környezeten túl az utcákon is.
Forrás: Diana bár a kép készültekor épp Vilmossal volt várandós - azért ez a bővebb szabás -, ám ettől függetlenül manapság már nemcsak a kismama ruhák közt találni ilyen darabokat, hanem az legfrissebb trendek között is. A pink szín pedig csak hab a tortán, ugyanis a tavaszi-nyári paletta egyik legfelkapottabb árnyalatával most garantáltan nem tudsz majd mellényúlni.
Forrás: Ez pasztell sárga színű kezeslábas nem kérdés, hogy megállja a helyét napjainkban is, ahogy a plusz látványért felelős arany árnyalatban pompázó balerina cipellő is megér egy próbát.
Forrás: Olyan régóta mozgolódnak köztünk, hogy se ők, se mi nem akarunk huzamosabb időre megválni tőlük, többek közt azért sem, mert annyira jól tudnak mutatni az ehhez hasonló mindennapi szettekben.
Forrás: Talán nem is kell sokáig ragoznunk azt, hogy miért is érdemes beszerezned egy ilyen letisztult darabot az állandó gyűjteményedbe.
Forrás: A strandtrendek között hosszú évek óda kiemelt helyet foglalnak a mintás bikinik, amikért egyébként Diana is rajongott. Így nem is kérdés, hogy idén beszerezz-e egy újabb darabot, vagy sem?!
Forrás: Ezen megunhatatlan darabok ráadásul a vízparton túl, a városi létben is megtalálják a számításaikat bármilyen lábbeli mellett.
Forrás: A hercegné mindig nagy figyelmet fordított arra, hogy összeállításainak a legapróbb részletei közt is megbújjon egy csipetnyi összhang. Egy ilyen szuper kiegészítőkkel dolgozó szettet pedig te is bármikor bevethetsz idén nyáron, ha szeretnéd egy kicsit új szintre emelni a megjelenésedet.