Galéria

Sztárok, akik egy vagyont költöttek arra, hogy átalakítsák külsejüket

Forrás:

Demi Moore-ról 2014-ben sok pletyka terjengett, miszerint plasztikáztatta addig természetes arcát. A színésznő akkor elmondta, hogy van, ami miatt tényleg kés alá feküdt, de arca miatt sosem.


Forrás:

Azóta úgy tűnik, megváltozott a véleménye, ugyanis az idén 60 éves színésznőnek az arca egy 30 évesével vetekszik, ami bizony nem az idő múlásának természetes eredménye.

Emlékszel még, amikor tavaly a Fendi divatshowján mindenki ledöbbent arca miatt?


Forrás: Kim Instagram oldalán osztotta meg ezt a képet magáról, ami 7. osztályban készült.
Forrás: Azóta hihetetlenül sokat változott a külseje és bizony nem csak az évek múlása miatt. Arca a botox miatt tud ilyen fiatalos és hibátlan maradni. Ám sosem alkalmazott plasztikai műtétet az arcán. Többi testrészének plasztikáztatását sosem vallotta be, de nehéz elhinni, hogy ez az alak az edzés és diéta eredménye lenne.
Forrás:

A híresség többször is mesélt arcfeltöltő műtéteiről, amik bizony nem mindig bizonyultak jó döntésnek.


Forrás: Első műtétje olyan rosszul sikerült, hogy férjével - akivel 1982-óta házasok-  megbeszélték, helyre kell hozni az arcát, bármennyibe kerül is. Azóta már újra feltöltette arcát, ami csak a fiatalság fenntartása miatt volt fontos neki.
Forrás: Bruce Willis és Demi Moore legidősebb lánya, Rumer, mindig is hatalmas nyomásnak volt kitéve híres szülei miatt, főleg, hogy ő is a filmiparban helyezkedett el.
Forrás: Szülei mindig is hallgattak arról, hogy hány plasztikai műtéten esett át, ám a vak is láthatja, hogy arca mennyit változott az idők során. Mintha nem is ugyanaz az ember lenne.
Forrás:

A Kardashian-család bizony híres arról, hogy kinézetükért nem sajnálják a pénzt. Így van ez az édesanyával, Kris Jennerrel is, aki egy időben még természetes külsejével hódított.


Forrás: Kris szerencsés géneket örökölt, ennek ellenére nem egyszer feküdt kés alá. Sosem titkolta el nyakfeszesítő műtétjét, és azt sem, hogy mellei miatt is kés alá feküdt. Az utóbbira elmondása szerint 4. gyermeke születése után volt szükség. Emellett rendszeresen jár botox és hyaluronsav kezelésekre is.
Forrás: A Bewerly Hills egykori sztárja egy időben nem is gondolta volna, hogy valaha is megműtteti magát. A lábai előtt hevert a világ, karrierje szárnyallt. Ám mára már felismerhetetlen a sok plasztika és botox miatt.
Forrás: Külseje 49 évesen szinte felismerhetetlen a sok beavatkozás miatt.
Forrás: A világ egyik legsikeresebb énekesnője mindig is egzotikus vonásokkal rendelkezett. Az utóbbi időben az is kiderült, hogy mindent megtesz azért, hogy fiatalságát fenntartsa.
Forrás: Karrierje tiszteletre méltó és utánozhatatlan, ám életvitele annál inkább extrém. Ez a külsejére is vonatkozik, ugyanis a ma 76 éves énekesnő évtizedeket is letagadhatna a korából a rengeteg plasztikai műtét miatt.