Galéria

Hogy ne csak párban élvezd! 5 póz, ami tökéletes az önkielégítéshez

Forrás: Vegyél elő egy széket, ülj rá és tárd szét a lábaidat. Ha nem vagy a játékszerek híve, akkor elég a kezedet vagy egy párnát használni. Pontosabban ezek segítségével kezdd el ingerelni a csiklódat addig, amíg el nem érsz a csúcsok csúcsára.
Forrás: A zuhanyrózsa varázserejét mindenki ismeri, ezért ha még nem próbáltad, itt az ideje! Álló pozícióban a legjobb, de a kádban, fekve is átadhatod magadat a finom, langyos és jól eső érzésnek. Arra viszont vigyázz, hogy eltaláld a megfelelő hőmérsékletet, mert a csikló nem tűz és jég álló.
Forrás: Sokak egyik legnagyobb kedvence. Ehhez mindössze egy pihe-puha párnára van szükséged, amire ülj rá, méghozzá úgy, mintha lovagló pózban lennél. Mindössze annyi dolgod van, hogy úgy és olyan tempóban mozogj, amellyel gyorsan és többször elérheted a kielégülést. Ez egyébként nagyszerű gyakorlás céljából is, hiszen aki nehezen tud szex közben elmenni, annak elsősorban ezzel a módszerrel érdemes megtanulnia elsajátítani a kielégülést.
Forrás: Térdelj fel az ágyra, az egyik kezeddel támaszkodj meg, a másikkal pedig keresd meg a G-pontod. Ebben a pózban nagyszerűen lehet fantáziálni, így ha jó a képzelőerőd, valóban olyan érzésed lehet, mintha ott lenne mögötted álmaid férfija.
Forrás: Már a neve miatt is érdemes adni neki egy esélyt. Feküdj hasra, és dörzsöld a medencecsontodat és a csiklódat a kezedhez vagy az alattad lévő vibrátorhoz. Igazán csodás élményben lesz részed és még dolgoznod sem kell sokat az élvezetekért.