Galéria

Így hat az év utolsó szuperholdja az egyes csillagjegyekre

Forrás: Kos

A szuperhold arra fog késztetni, hogy állj ki a tömegből, és hallgass végre a benned szunnyadó vezéralkatra! Az Oroszlán időszakában a saját céljaid kerülnek ugyan reflektorfénybe, de ez most jó időszak lesz arra, hogy egy kicsit nyiss mások felé, és felajánld a segítséged azoknak, akiknek szükségük lehet rá. Meglepődsz, mi minden kisül belőle!
Forrás: Bika

A karrieredben nagy változások fognak zajlani, olyanok, amikre nem is számítottál eddig. Szinte biztos, hogy semmi sem a terveid szerint fog menni, de ne ijedj meg, most az egyszer sodródj az árral. Ha nyitott maradsz, meglepő aspektusokra számíthatsz, és új lehetőségek találnak meg. Ami elsőre ijesztőnek tűnik, valójában tele van pozitívummal!
Forrás: Ikrek

Már most érzed, hogy egyre inkább tele vagy inspirációval, végre kezded ismét megtalálni önmagad. Itt az ideje, hogy spirituálisan is kinyisd az ajtókat, és megújulj egy kicsit. Hangolódj magadra, meditálj, pihenj, kapcsolj ki, és figyeld a megérzéseidet. Ne félj igent mondani arra, ami megijeszt, mert most bátornak kell lenned az előrelépés érdekében!
Forrás: Rák

Az utóbbi időben több dolog miatt is stresszeltél, de most végre megszabadulhatsz ezektől a feszkós gondolatoktól! Ideje kizárni a negatív érzéseket, és helyettük az önbizalmad megerősítésére fókuszálni. Sok olyan ember vesz körül, akik nem érdemlik meg a szereteted és kedvességed, úgyhogy fontos, hogy végre eldöntsd, kiknek van helyük az életedben.
Forrás: Oroszlán

Bár ez az időszak neked mindig vidám, hiszen a születésnapodat ünnepelheted, a szuperhold energiái arra késztetnek, hogy egy kicsit alaposabban átvesézd a baráti kapcsolataidat. Egyes kapcsolatok ugyanis teljesen átalakultak az utóbbi időben, van, amelyik hirtelen, és magad sem tudod, mit tehetnél. Fontos, hogy nyugodtan és logikusan kezeld ezeket a helyzeteket, mert ha lobbanékonyan reagálsz, nagy vihart kavarhatsz!
Forrás: Szűz

Fontos számodra a rend és a rutin, de most egy kicsit minden a feje tetejére fog állni. Új munkahelyi feladatokat kapsz, esetleg magánéleti téren találkozol új kihívásokkal, amelyek miatt mindent, de mindent át kell gondolnod. A terveid összedőlnek, és kaotikusnak fogod érezni az előtted álló időszakot, de a teliholdat követően minden helyére fog rázódni. Csak tarts ki!
Forrás: Mérleg

Mostanában megnőtt az igényed a baráti programokra, de ez a szuperhold arra fog késztetni, hogy magadra is figyelj egy kicsit. Újszerű inspiráció árad szét benned, úgy érzed, valamit csinálnod kell, és olyan projektekbe kezdesz bele, amelyekkel magadat is megleped. Ez pedig a szerelmi életedet is felpezsdíti!
Forrás: Skorpió

Elég sűrű heted volt a melóban, de a szuperhold elvonja a figyelmedet erről a területről, és áthelyezi a magánéletedre. Egy váratlan esemény ugyanis mindent átalakít most, ami miatt muszáj szünetet kérned (lehet, hogy szabit is), mert át kell gondolnod, hogyan tovább. Az erőteljes érzelmek érthető módon maguk alá temetnek, de fontos, hogy nyitott maradj, és a pozitívumot is megtaláld a helyzetben, mert így sikerül továbblépned gyorsan.
Forrás: Nyilas

A szuperhold rengeteg meglepetést tartogat magában! Különleges találkozásra kerül sor, ami új lehetőségeket hoz az életedbe. Most kell bátornak lenned, igent mondani és kockáztatni, mert életed egyik fordulópontja következhet. Fontos, hogy a szívedre hallgass, és ne arra, amit a kívülállók mondanak neked!
Forrás: Bak

A szuperhold tele van érzelmekkel, de nálad most minden az anyagiakra terelődik át. Érzed, hogy drágább lett az élet, hogy nehezebben jössz ki a hónap végén, és nem tudod, mihez kezdhetnél. Ám egy váratlan esemény arra késztet, hogy átgondold, mire költhetsz és mire nem. Könnyen lehet, hogy egy kis fizuemelés is bekopogtat az ajtódon, de ezért neked kell határozottnak lenni!
Forrás: Vízöntő

Az önképed sokat változik, és úgy érzed, már nem az az ember vagy, aki egy évvel ezelőtt a tükörből visszanézett rád. Folyamatosan átalakulsz, lázadó éned utat tör, és egészen új dolgokat is ki mersz most próbálni. Ne félj attól, hogy mások szerint nem ezt kéne tenned. Hallgass magadra, most te legyél az első!
Forrás: Halak

Az elkövetkező időszak álmodozó, varázslatos lesz számodra. Az érzelmi gyógyulás, regenerálódás kerül nálad a középpontba, és azt fogod érezni, végre magad mögött tudod hagyni a sok csalódást és lelki sérülést. Érzékenyebb leszel a spirituális energiákra is, úgyhogy neked kifejezetten jót fog tenni, ha kiülsz egy kicsit este a csillagos égbolt alá, hogy elmerengj az életed nagy dolgain!