Galéria

2022 a szakítások éve? 10 sztárpár, akik idén döntöttek a különválás mellett

Forrás:

A két híresség 4 év után, gyermekük születését követően pár hónappal szakítottak. Az okára azóta sem derült fény, de Emese már újra szerelmes lett, mégpedig a TNT zenészébe, Intibe.


Forrás: Miley Cyrus szülei többször is el akartak válni. Végül idén tényleg a külön válás mellett döntöttek. A házaspár majdnem 30 év után hozta meg ezt a szomorú döntést, méghozzá amiatt, mert teljesen megszűntek társak lenni.
Forrás:

A műsorvezetőnő és az úszóedző kapcsolata úgy indult, mint egy tündérmese. A gyorsan jött szerelmet egy még gyorsabb eljegyzés követte, majd jött a nagy sokk: szakítottak. A hírt közösségi oldalukon erősítették meg, azt viszont nem árulták el, miért ment ilyen gyorsan tönkre a szerelmük.

Zsófi egyébként a JOY Magazinnak nyilatkozott először, a most is kapható lapban több részletet is megtudhatsz ezzel kapcsolatban!


Forrás: Shakira és Piqué sokáig a világ egyik legszebb párja voltak. Két közös kisfiuk született és a szerelem is lángolt köztük az évek múlásával is. Ezért volt meglepő, hogy 4 hete megerősítették a szakításuk hírét. Állítólag Shakira kapta rajta férjét egy másik nővel, akivel már össze is költöztek.
Forrás:

A magyar sztárpár két gyerkőc és 4 év házasság után váltak el. Állítólag már tavaly foglalkoztatta őket a gondolat, hogy elengedjék egymás kezét, de a végsőkig szerették volna megmenteni a kapcsolatukat. Január óta viszont végleg szétmentek, és mindketten más oldalán találták meg újra a szerelmet.


Forrás: A két sztár majdnem 2 évig randevúzott egymással. Amilyen halkan jöttek össze, olyan halkan is mentek szét. Állítólag a munka és Bill gyermekei miatt nem tudtak találkozni, ami sajnos ahhoz vezetett, hogy végül elmúlt a köztük lévő szerelem.
Forrás:

A táncos és a férje igazi álomesküvőt tartottak, de az évek múlásával mégis megkopott a kettőjük közti szenvedély. Idén ezért úgy döntöttek, a sok próbálkozás után elengedik egymás kezét, hogy másokkal legyenek boldogok.


Forrás: A Trónok harca szexis színésze és Lenny Kravitz volt felesége több, mint 10 év és két gyermek után jelentették be januárban, hogy búcsút vesznek egymástól. Természetesen a legnagyobb egyetértésben és barátságban váltak el. A szakítás oka a túl sok külön töltött idő volt.
Forrás: Februárban alig egy év jegyesség után szakított a színésznő és szerelme. Állítólag nem működött úgy a kapcsolatuk, mint az elején. Sok időt töltöttek külön, ami miatt teljesen elhidegültek egymástól. Szerencsére a barátság megmaradt köztük.
Forrás:

Az elmúlt hetek legnagyobb megdöbbenését okozta, hogy a világ egyik legszexisebb és legszebb testű modellje és a dúsgazdag producer Sebastian Bear-McClard válnak. A szakítás hátterében állítólag a férfi sorozatos megcsalásai álltak, amire Emily sokkoló módon jött rá. A dologban pedig még fájóbb, hogy tavaly született meg első közös gyermekük, Slyvester.