Galéria

3 csillagjegy, akinek váratlan pénzösszeg hullik az ölébe a közeljövőben

Forrás:

Kosként jellemző rád, hogy nem igazán foglalkoztatnak az anyagi javak. Természetesen alapvető szinten mindenkit érdekelnek a bevételei, hogy meg tudjon élni belőle, de Kosként szinte kivételt képezel ezen a téren, és akkor is jól tudod magad érezni a bőrödben, ha épp le vagy égve. Talán pont ez a laza hozzáállás is segít téged abban, hogy ne feszülj rá a dolgokra és még nagyobb meglepetésként érjen, ha pénz üti a markod. A következő időszakban több oldalról is folyik majd be pénzösszeg a számládra: egy régóta eladásra kínált tárgyat vagy ingatlant sikerül most értékesítened, sőt a munkahelyeden is brillírozol, amit jutalmazni is fognak.


Forrás:

Skorpióként mindig odafigyelsz arra, hogy mennyit költesz és imádsz spórolni ott, ahol csak lehet, azaz igazi kuponkirálynő vagy. Fontos az anyagi függetlenség számodra, amihez most a csillagok is hozzájárulnak. Szerintük ugyanis új lehetőség nyílik meg előtted, ami által még nagyobb anyagi biztonságban érezheted magad a jövőben. Végre beérik a gyümölcs, amiért olyan sokat dolgoztál az utóbbi években. Előléptetés vagy egy új pozíció is kilátásba kerülhet, amik persze nagyobb fizetéssel is járnak.


Forrás:

Vízöntőként pontosan tudod, hogy csak pozitívan érdemes hozzáállni a dolgokhoz, igaz ez a pénzügyekre is. Úgy vagy vele, hogy nincs olyan dolog, amit ne lehetne megoldani, ráadásul a mérhetetlen kreativitásod mindig átsegít a nehezebb időszakokon is. Arról nem is beszélve, hogy profi módon tudsz spórolni, így a váratlan kiadások sem ütnek annyira szíven. Most viszont jó hírt hoztunk neked: a következő időszakban a szerencse melléd áll. A már befektetett pénzed most kezd kamatozni, de akár az is lehet, hogy egy kisebb nyeremény üti a markod. Ha pedig valaki tartozik neked, számíthatsz rá, hogy nemsokára viszontlátod a pénzed.