Galéria

8 különleges randihelyszín Budapesten, ha unod a megszokottakat

Forrás:

Az attrakció, ami már 120 évvel ezelőtt is nagy népszerűségnek örvendett, idén visszatért a Városligetbe. A léghajózás nem kizárólag páros program, hiszen 30 utassal emelkedik a magasba, ám mindenképp maradandó élményben lesz részetek, ha kipróbáljátok és tuti megfeledkeztek arról, hogy épp mások is vannak körülöttetek. Személyenként 7 ezer forintért 150 méter magasból csodálhatjátok meg Budapestet, ha pedig hajlandóak vagytok kifizetni a 15 ezer forintos napnyugtajegyet, még romantikusabb programban lehet részetek.


Forrás:

A közös vacsi is szuperül hangzik, főleg, hogy Budapesten szinte a világ összes konyhája megtalálható, így bőven találtok mindig olyan éttermeket, amiket érdemes kipróbálni. De mi lenne, ha egy megszokott élmény helyett valami teljesen újra fizetnétek be, ergó ti készítenétek el magatoknak az étlapról rendelt ételt? Érdemes minimum 24 órával az érkezés előtt lefoglalni az asztalt és kiválasztani a fogásokat.


Forrás:

Haladó randizóknak ajánljuk ezt a programot, ugyanis VR szemüvegben még a legegyszerűbb kérdéseket is nehezebb feltenni a másiknak. Különböző csomagok közül választhattok attól függően, hogy adrenalinra, játékra vágytok vagy egy újgenerációs szabadulószobát próbálnátok ki szívesen. Különleges, hiszen kiléptek a valóságból és egy teljesen más világba csöppentek.


Forrás:

Bár minigolfról van szó, ami nem túl pörgős sport, ez a mágikus, foszforeszkáló pályákból álló exkluzív helyszín mégis az estétek fénypontja lehet. Új szintre emeli a golf fogalmát, ráadásul széles étel- és italkínálatból is választhattok a helyszínen. Páratlan élmény, ráadásul esős időben is szuper választás, hiszen beltéri program.


Forrás:

Ha mindketten imádjátok a horrorfilmeket, de valami ennél is adrenalindúsabb programra vágytok, szuper ötlet lehet ellátogatni Budapest interaktív horror színházába. Itt megelevenedik minden, amit a filmvásznon láttok, ezért a horror túrára érdemes előkészíteni a kötélidegeket.


Forrás:

Ha már túl vagytok a VR-időutazáson és a horrorkalandon, utazzatok vissza az időben a romantikus nosztalgiavonattal, ami a Nyugati pályaudvarról indul és minden hónapban más helyszínre tart, majd onnan azonnal indul is vissza. A nagyjából 3 órás program alatt a hangulatos szalonkocsiban zenés programmal várnak, ráadásul exkluzív étkezőkocsiban fogyaszthatjátok el a vacsorát.


Forrás:

Budapest legújabb rooftop bárja a Hard Rock Hotel hetedik emeletén található, ami önmagában is varázslatos hely. Az épületbe lépve megnézhetitek Lady Gaga, Nicki Minaj és Katy Perry fellépőruháit, Madonna évkönyvét és Elton John cipőjét is. Ha pedig megéheztetek, a lobbiból csak pár lépés választ el titeket a hotel Sessions Restaurant névre keresztelt éttermétől, ahol a magyar konyha jellegzetes ízeivel és a nemzetközi ízvilággal is találkozhattok. Sőt, itt látványkonyha, élőzene és különleges belső tér is vár titeket.


Forrás:

Újra látogatható a körkilátó a megszokott időben 10:00 és 18:30 között a nyári hónapokban, és mindössze 800 forintba kerül a belépőjegy, így kár lenne kihagyni. A bazilika az ország harmadik legmagasabb épülete, ahonnan 65 méter magasból szemlélhetitek meg a várost. Megmászhatjátok a 365 lépcsőfokot, de akár a liftet is választhatjátok a könnyebb feljutás érdekében.