Galéria

Híres emberek, akik meghökkentő módot találtak megunt tetoválásuk eltakarására

Forrás: A színésznő elmondása szerint 2 tetoválását megbánta: egy masnit a dereka közepén és a virágokat a nyaka közepén. 17 évesen varratta magára a virágokat, amit persze megbánt. Annak ellenére, hogy Jessica sokszor járt lézeres kezelésen, inkább az alapozót hívja segítségül.
Forrás: Az énekesnő egyszer egy ajaktetoválást készített a csuklóján, amely akkori szerelme ajkai alapján lett elkészítve. A szerelemnek vége szakadt, de a tetkó maradt. Később úgy döntött, hogy eltakarja egy rózsatetoválással, amelyet ma már kifejezetten imád.
Forrás: Melanie Griffith 18 évig volt házas Antonio Banderasszal, de a pár végül mégis külön utakon folytatta. A színésznő jobb bicepszén volt egy Antonio felirat, ami egyébként igazán híres is lett, de a válás után nemes egyszerűséggel leragasztotta egy sebtapasszal, hogy ne lássa. Azóta persze lézeresen el is távolította.
Forrás: Jessie gyakran hord zárt ruhákat, hogy eltakarja az oldalán lévő tetoválást, amit persze nagyon megbánt. A helyzet az, hogy tetoválása rosszul lett betűzve, ezért teljesen más jelentést kapott. Mivel a lézerektől fél, ezért az öltözködésével igyekszik eltakarni, ahogy tudja,
Forrás: Az énekes csuklójára tetováltatta ex-barátnője, Selena Gomez portréját, amitől még mindig nem tud rendesen megszabadulni. Justin azt mondta egy interjúban, hogy megpróbálta eltakarni az arcát némi árnyékolással, de az emberek még mindig felismerik.
Forrás: Miután összeházasodott Ryan Sweetinggel, a színésznő úgy döntött, hogy a hátára tetováltatja az esküvőjük dátumát római számokkal. De a pár elvált, és Kaley úgy döntött, hogy inkább eltakarja, méghozzá egy bazi nagy molylepkével.
Forrás: Ariana Grande tenyerén lévő tetoválás számos online vita tárgya volt. A 7 Rings című dala megjelenésének örömére az énekesnő tetoválást készített, amelyben japán karakterek szerepeltek, amelyek a szám címét kellett volna jelenteniük. De Ariana rajongói észrevették, hogy hibásan van írva, amivel ő is egyetértett. Sajnos csak alapozóval tudja eltakarni a bakit.