Galéria

4 örökmozgó csillagjegy: az ő életük a legizgalmasabb

Forrás: Kos

Hát igen, egy ilyen szenvedélyes jegy, mint a Kos, nem véletlenül van a listán. Ez a zodiákus ugyanis tele van energiával, sosem fárad el, és hatalmas a magabiztossága. Szeret kockáztatni, nem ijed meg egykönnyen, és egyedül is simán megállja a helyét bármilyen szituációban. Sok barátja van, és rengeteg programja, nemcsak a nyáron, de még a leghidegebb téli hétvégéken is.
Forrás: Ikrek

Ez a jegy tényleg hisz abban, hogy bármire képes lehet, csak tennie kell érte! Mivel több személyisége van, előfordulhatnak életszakaszok, amikor lelassít, de egyébként nem éppen az az otthonülő típus. Kell neki az újdonság, az izgalom, valami ismeretlen, ezért aztán sokat utazik, és tárgyak helyett élményekre költi a pénzét. Néha túlságosan is! Minden érdekli, és nagyon kíváncsi alkat, ezért mindenről tudni is akar; valljuk be, a pletykálás emiatt nem áll túl távol tőle.
Forrás: Skorpió

Mindent vagy semmit - gondolja a Skorpió, amikor valami újba vág bele. Ő semmit sem vesz félvállról: ha szerelmes, akkor 100%-ig az, ha dühös, akkor kiabál, ha pedig érdekli valami, mindent, de tényleg mindent elkövet, hogy választ kapjon. Pikk-pakk kiszúrja, ha hazudnak neki, ennek köszönhetően roppant magabiztos, és remek emberismerő. Csak olyanokkal veszi magát körül, akik őszinték, ezért lehet, hogy kevesebb barátja van, de ők kincset érnek. Ez a jegy tele van egyébként energiával, szóval ha ő azt mondja, hogy most nem ér rá, biztosra veheted, hogy tényleg tele a naptárja.
Forrás: Nyilas

Kevés olyan csillagjegy létezik, aki ennyire nagyon vágyna a szabadságra. Ő az, akinek kell, hogy saját döntéseket hozhasson, hogy világot láthasson és új ingerek érjék, különben nagyon magába fordul. Nem riad meg egykönnyen, sőt, általában ő az, akitől mások megijednek, mert neki aztán vannak őrült ötletei. De cserébe még őrültebb sztorijai is! Azt biztosra veheted, hogy ha egy Nyilast meghívsz a házi bulidba, fergeteges parti lesz belőle.