Galéria

Augusztusi újdonságok a streaming szolgáltatók platformjain

Forrás: Az HBO 2020-as meglepetés-sorozata végre visszatér a régóta várt második évaddal, amely még több drámát ígér a befektetési és banki szolgáltatások kitörő világában.
Forrás: Neil Gaiman szerző elismert képregénye ebben a hónapban új adaptációt kap. A sötét fantasy sorozat állítólag 15 millió dollárba került epizódonként, és a szereplőgárdában a Trónok harca sztárjait, Gwendoline Christie-t és Charles Dance-t is köszönthetjük.
Forrás: A galaxis őrzői című filmek kedvenc karaktere végre főszerepet kap. Vin Diesel és Bradley Cooper is szerepet kaptak az öt 3 perces epizódból álló sorozatban, amelyek a fiatal Grootot mutatják be.
Forrás: Harminc évvel az eredeti filmklasszikus megjelenése után az Amazon nyolc epizódból álló sorozatot készített a Micsoda csapat!-ból.Az 1940-es években játszódó sorozat nők egy olyan csoportját követi nyomon, akik egy kizárólag nőkből álló baseballcsapatot alapítanak, miközben a férfi játékosok a második világháborúban szolgáltak.
Forrás: Tatiana Maslany alakítja Jennifer Walterst, Bruce Banner unokatestvérét, vagyis Hulk kuzinját. A kilenc epizódból álló sorozat egy tárgyalótermi vígjáték lesz, amely Walters ügyvédi munkáját újonnan megszerzett szuperképességeivel mutatja be.
Forrás: Valamivel több mint három évvel azután, hogy a „Trónok harca” bemutatta utolsó epizódját, az HBO visszatért egy előzménysorozattal, amely reményei szerint ki fogja használja azt a népszerűséget, amely az eredeti szériát az HBO legnagyobb műsorává tette. A „Sárkányok háza” 300 évvel az eredeti széria eseményei előtt játszódik, és a Targaryen ház bukását mutatja be.
Forrás: A kritikusok által is elismert Az amerikaiak sorozat alkotói elhozták A páciens című szériát is, amelyben a főszerepet Steve Carrell kapta. A színész egy terapeutát alakít, akit egy sorozatgyilkos tart fogva és, aki meg akarja fékezni a férfi gyilkos késztetéseit.
Forrás:

Mindy Kaling népszerű középiskolai vígjátéka visszatér egy harmadik évaddal. Ezekben az epizódokban a főszereplőt, Devi Vishwakumart láthatjuk, mégpedig első kapcsolatában.

Ráadásul nem hiszed el, ki bukkan még fel a folytatásban. IDE KATTINTVA felfedjük!