Galéria

Sztárok, akik rekordot döntöttek: a Guinness-rekordok könyvébe is bekerültek

Forrás:

2013-ban Eminem megdöntötte a legtöbb szó világrekordját egy slágerben a „Rap God” című dalával. 6 perc és 4 másodperc alatt a rapper 1560 szót mondott ki, ami átlagosan 4,28 szót jelent másodpercenként. A dal leggyorsabb szakaszában ez a szám másodpercenként 6,46 szóra emelkedik.


Forrás:

Shakira lenyűgöző Guinness-rekordokkal büszkélkedhet, hiszen 3-szor is sikerült bekerülnie a nagykönyvbe. Nemcsak a minden idők legkelendőbb spanyol albumát és a legkeresettebb spanyol kislemezt tudhatja magáénak, de ő volt az első ember, aki elérte a 100 millió lájkot a Facebookon.


Forrás:

A Metallica mind a 7 kontinensen turnézott. Ezt az eredményt azután rögzítették, hogy az Antarktiszon, a Carlini Argentine Base-en játszottak, méghozzá 7 ember előtt.


Forrás:

A hivatásos birkózó és színész, Dwayne „The Rock” Johnson számos világrekordot tudhat magáénak, de ezek közül a legmeglepőbb a szelfikhez köthető. Johnson három perc alatt 105 szelfit készített.


Forrás:

2010-ben a tömeg leghosszabb és leghangosabb sikolyának Guinness-rekordját 52 000 fős tömeg döntötte meg a Dodger Stadionban. Ezt a sikolyt a Black Sabbath frontembere, Ozzy Osbourne kapta. A heavy metal énekes még Guinness-oklevelet is kapott, mint a rekordtartó „sikolyfőnök”.


Forrás:

Mindannyian ismerjük azt a szelfit, amely az Oscar-gálán készült, és amelyet Ellen DeGeneres műsorvezető készített. Ez a kép megdöntötte a világrekordot, hiszen 3,3 milliószor retweetelték.


Forrás:

Robert Downey Jr. nem egyedül döntötte meg a rekordot, de a rekordot döntögető születésnapi üdvözlőlapjával ihletet adott. Születésnapja alkalmából Downey 5339 rajongói aláírást tartalmazó kártyát kapott kínai látogatása során.