Galéria

Milyen strandkaja illik hozzád a csillagjegyed szerint?

Forrás: A Mérleg és a Halak jegyek szülöttei a legjobban akkor érzik magukat, ha kiegyensúlyozottak, így, ha valamilyen zöldséget esznek, még akkor is, ha vajas és sós, úgy érzik, nem követnek el akkora diéta bakit, ezért a legjobb döntés számukra a kukorica.
Forrás: A klasszikus dolgok kedvelője, a Nyilas, és az intuitív Oroszlán másért eszi a lángost. A Nyilas a tradíció miatt, az Oroszlán pedig azért, mert megérezte a csalogató illatát, és nem tudta kihagyni.
Forrás: A Skorpió és a Kos jegy szülöttei igencsak megalomániások, így minél nagyobb egy burger, minél szaftosabb és minél retróbb, annál jobb, így mindig a lehető legkiadósabb ételeket keresik a strandon, például a hamburger.
Forrás: Az Ikrek és a Bak jegyek szülötteinek fontos az egészség, emiatt azokat az ételeket szeretik, amik a legkevésbé tűnnek egészségtelennek. Rengeteget agyalnak, de aztán általában úgyis a hekknél kötnek ki. Pedig szívesen ennének valami mást, épp ezért hajlamosak túlagyalni is a döntéseket.
Forrás: Bár a két jegy elég különböző, mindkettőjüket le lehet venni a lábukról azzal, ami egyszerű, egyértelmű, de mégis egy kicsit más, és jól fűszerezhető, variálható, és kedvük szerint váltogatható, például a sült krumpli és a szósz rajta.
Forrás: A Rák és a Vízöntő minden körülmények között ugyanazt rendeli, ahogy a ruhákból is a leginkább a megszokott vonalat képviseli, ha sikerül neki egy stílust vagy irányt megtalálni. A strandon a palacsinta a kedvenc, hiszen azt nem lehet elrontani, és megbízható.