Galéria

Híres emberek és testvéreik, akiknek a hasonlóságait mérföldekről lehet látni

Forrás: Jlonak nemcsak a külseje és az élete tökéletes, hanem a a nővére is, aki konkrétan kiköpött mása. A sztár és a szintén híres (televíziós) tesója, Lynda remek viszonyt ápolnak, és mindketten nagyon tehetségesek a szakmájukban. Mégis mindenki tátott szájjal áll, amikor meglátják őket egymás mellett.
Forrás: Bruce Willis és Demi Moore két idősebb lánya örökölték édesapjuk markáns és hosszúkás arcvonásait, valamint édesanyjuk vad tekintetét. Egymás mellett állva olyanok, mint az ikrek.
Forrás: A hercegné és a húga egyszerűen gyönyörűek. Náluk a szépség családi örökség, akárcsak a barna haj, a tökéletes mosoly és a finom kisugárzás. Nem is csoda, hogy a világ egyik legszebb testvérpárjának tartják őket.
Forrás: Bár a két testvér évek óta harcban áll egymással, mivel Jamie könyvet adott ki nővéréről, méghozzá hamis állításokkal, ettől még nem tudják letagadni egymást, hiszen messziről látszik, hogy az énekesnő és a színésznőként dolgozó hugicája bizony-bizony rokonok.
Forrás: A nagyszájú énekesnő legidősebb nővére teljesen más típusú ember, ám a külsejüket egy az egyben édesanyuktól örökölték. Talán ezért is lehet azt hinni róluk, hogy ikrek, pedig 6 év van közöttük.
Forrás: Sokan nem sejtették, hogy a gyönyörű énekesnőnek van egy sármos bátyja. Austin pedig sikeres színész, aki olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Ben Affleck vagy Pierce Brosnan. De, ami ennél is lényegesebb, hogy Austin és Taylor le sem tagadhatják, hogy tesók, mégpedig szemük és mosolyuk miatt.
Forrás: Alex és Emma között 3 év van, de nemcsak a kor nem látszik, hanem az sem, hogy két különböző emberről van szó, ha egymás mellett látjuk őket. Ha mindenkinek létezik egy ellenkező nemű alteregója, az Emmának biztosan a kisöccse. A vonásaik, a tekintetük és még a mosolyuk is egy az egyben ugyanolyan.